Minussa on hieman hamsterin vikaa. En malttaisi millään myydä vanhoja vaatteita pois, jolleivat ne sitten ole todella epäsopivia koon puolesta. Ja silloinkin harkitsen vielä tuunausta. Yleensä tämä on hyvä asia, sillä parin vuoden tauon jälkeen vanha vaate tuntuu kuin uudelta! Löytöretki omaan vaatekaappiin toimii aina. 

Tänä keväänä löysin vanhan suosikin uudelleen. Tämä vuosia vanha Lindexin kimonohihainen takki oli aikanaan ylikäytössä, ja kyllästyin siihen siinä määrin, että siirsin takin varastoon. 

Takin paksu ja hieman topattu kangas sekä vajaamittaiset hihat ovat toimiva yhdistelmä näin keväällä, kun on muutenkin hankalaa pukeutua vaihtelevan sään mukaan. Toppaus lämmittää, hihat viilentävät. 

Taas yksi esimerkki siitä, että ei auta konmarittaa vanhoja lempivaatteita vaikka niiden käytössä olisi pidempikin tauko ;)

Kommentit (6)

Halina
1/6 | 

Samaa mieltä! Itsellä vieläkin käytössä ylä-asteella ostettuja vaatteita :D eli noin 13-15v vanhoja. Jos vaatekoko vaan säilyy suht samana niin kiva "shoppailla" omassa vaatekomerossa :)

strilla
2/6 | 

Nillitinillin, eihän konmarissa ajatuksena olekaan luopua mahdollisimman paljosta, vaan vain niistä tavaroista, jotka eivät tuota iloa. Ei ole annettuna mitään lukumääriä, "ihmisellä kuuluu olevan viisi takkia".

Eli jos komeroiden kaikki kymmenet takit ja kengät tuottavat iloa, ne tulee säilyttää!

JenniH
3/6 | 

Löysin blogisi kautta aikoja sitten mainitun Johanna Valkaman kirjasarjan muinaisista suomalaisista. Itämeren Auri, Linnavuoren Tuuli ja Kaukosaarten Aino ovat saaneet tänä vuonna uusimman jatkon Jäävuonon Ruususta :) odotan innolla että pääsen lukemaan sen. Kiitos näiden kirjojen löysin aivan uuden aiheen mistä etsiä luettavaa☺️

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010
Syyskuu