No mutta paperinukke täällä moi! Jaksan aina vinkua siitä, kuinka lukijat pitävät bloggaria paperinukkenaan. Sinulle sopisi paremmin vaalea tukka / pitkä tukka / punainen tukka / farkut / vihreä rusetti punaisen sijaan jne. No ei vaan, kyllä te olette oikeasti aivan ihania, ei minulla ole mitään valittamista :) Siksi heittäydyin ihan vapaaehtoisesti paperinukeksi.

Kerroin pari postausta taaksepäin hameongelmastani, kuinka en osaa yhdistää punamustaan hameeseeni yläosia. Te laitoitte ehdotuksia kommenttiboxiin ja päätin testata niitä joihin löytyi materiaali omasta vaatehuoneestani. Tässä kuusi vaihtoehtoa teidän ehdotustenne mukaan.

1. Musta romanttinen paita, läpikuultavuutta tai puhvihihaa. 2. Musta paita rintakorulla tai kaulakorulla.


a7

a7

3.puuterinvärinen paita 4. punavalkoraidallinen paita.


a8

a8

5. punainen Marimekon pallopaita 6. mustavalkoinen raitapaita.


a9

a9

Yllättävin huomio. Minulla ei ole yhtä ainutta yksiväristä punaista paitaa! Jännä juttu sikäli, että minulla jos kenelläkään olettaisi olevan punaisen paidan?! Myöskään kirkkaanvalkoista peruspaitaa en omista, paitsi jonkun pakollisen kauluspaidan, mutta sekin on ollut silittämättä vuodesta -05.

Itse tykästyin eniten numeroon kuusi, mustavalkoinen raitapaita taittoi hameen synkkää ilmettä valoisammaksi. Mitäs mieltä nyt olette, havainnollistavien kuvien jälkeen? Onko jatkoideoita? Alan ihastumaan hameeseeni entistä enemmän nyt näiden kokeilujen jälkeen, joten tehtävä suoritettu; käyttämätön vaate käyttöön :)

Kommentit (97)

Mira
2/97 | 

Minusta tuo kolmas vaihtoehto on kivoin. Toisaalta joku puhtaan valkoinenkin voisi olla hauska. ;D

sinia
8/97 | 

2,3 ja 6 ovat ainoita, joihin itse venyisin. :) Kolmonen ja kuutonen ovat jotenkin raikkaampia vaihtoehtoja.

Tiitii
12/97 | 

Kaikista parhaalta hame näytti sen paidan kanssa joka oli aiemmassa postauksessa. Näista taas...No nro 6 on kiva.

Jäin miettimään miltä näyttäisi nro 3 valkoisten sukkahousujen kanssa?

14/97 | 

Silmääni miellyttää eniten kokomusta paita rintakorulla ja puuterinvärinen vaihtoehto. Kaunis hame, kaunis neito.

saara
15/97 | 

1 on todella romanttinen ja 6 ihanan raikas ja pirtsakka. mun mielestä punainen väri yläosassa on jotenki liikaa ton hameen kanssa. :)

Irkku O.
19/97 | 

Nro 2!

Tahtoo nähdä hameen punaisten Dr. Martensiesi kanssa. Yläosaan kenties musta paita.

värikärpänen
20/97 | 

Js sitten keltainen laukku olalle ja swedish hasbeensit jalkaan. Germany meets Sweden. B)

Suvi
22/97 | 

Kakkonen on selkeästi tyylikkäin, mutta mielestäni nelosessa ja vitosessa on jotakin yllättävyydessään tosi veikeää.

Gepa
24/97 | 

Ite tykkäsin eniten kolmosesta. Tosi kivannäkönen. Voisit enemmänkin olla paperinukkena, kun on kiva nähdä millaisia yhdistelmiä lukijat sulle suosittelee ja millaisia kokonaisuuksia tulee :)

25/97 | 

Mielestäni nro 4 on ihan tosi ihana :) Ja kokeile vielä niin, että nappaat tuosta 2:sta rintaneulan pois ja laitat sen silittämättä jääneen kauluspaidan päälle bolero-tyylisesti (eli siis napit auki ja helmat solmuun)...

Karo
27/97 | 

2 on näistä paras, vaikka meinasin alkuperäiseen postaukseen ehdottaa tuota mustavalkoraitaista versiota. Ehdotuksen tekeminen jäi, kun aloin miettimään onko tuollainen ohutraitainen vai paksu tasaraitainen parempi...

Heli
28/97 | 

Tykkään eniten kolmosesta, koska hame on siinä pääasia. Kakkonenkin on kiva, mutta kolmonen raikkaampi. Kutosen miellän rennommaksi, ei siinäkään mitään vikaa ole.

Punaiseen en yhdistäisi tuota hametta, koska sitten se hameen raitaisuus ei erotu niin hyvin.

Ja pakko sanoa, että jos hame jää edelleen käyttämättä niin älä epäröi ottaa tännepäin yhteyttä :)

SaraJana
34/97 | 

Taidan olla erilainen nuori/muori, koska mun silmään nro 5 on kivoin. :) Itse ehdottaisin jotain aivan muuta, esim. vihreää paitaa (se ihana neule mikä oli tässä joku päivä tai viime viikolla?) tai jellonankeltaista, jos sulta löytyy sen väristä lyhyempään yläosaa?

Varjosudenhetki
35/97 | 

Ykköspaita on ihana, mutta noin huomiotaherättävän väriyhdistelmän kanssa ehkä liikaa.

Kakkonen on suosikkini, toimii!

3,4 ja erityisesti 5 tuntuvat olevan jotenkin eriparisia alaosan kanssa. Kuutonen on ihan ok, mutta tykkäisin enemmän jos paidan pohjaväri olisi musta ja kapeat raidat olisivat valkoisia.

Mutta kakkonen toimii mielestäni parhaiten, valkoinen kukka on kiva piriste! Saan jotain espanjalaiskaunotarviboja tosta, vaikka hurjan vaalea oletkin<3

Tiu
36/97 | 

Numero 3 on ihana, tuohon vielä jotkut suuret punaiset/punamustat korvikset tai hiuskoriste niin tsek.

38/97 | 

Nro 2 on mun mielestä paras, tasapainoisin kokonaisuus. Tuon ruusun tms nimenomaan pitää olla rinnalla. Siis mun mielestä :)

Pia
45/97 | 

Mä tykkäsin eniten numerosta 2. Se punane osa hameessa tua kivaa väriä ton rintaneuleen kanssa muuten tummaan asuun.

Mut toisaalta, ite pukeudun tosi paljon mustaan, niin siksi ehkä tykkään eniten tosta kakkosesta :)

Lyca
47/97 | 

Kakkonen on myös mun silmääni se miellyttävin - hieno, ehkä jopa hieman dramaattinenkin lookki! Ja asun ilmettä vois vielä helposti säätää haluamaansa suuntaan käyttämällä jotain erilaista rintakorua - pääasia, että se on iso ja näyttävä (siis toi koru näyttää vinkeältä asussa, mutta uskoisin toisenlaistenkin sopivan). :D

Karoliina
49/97 | 

1, 3 ja 4 ovat parhaat. Varsinkin ykkönen, paita sopii täydellisesti hameeseen :)

Riikka
50/97 | 

Mä tykkään 2. eniten, koska mulla on sellanen pakkomielle, että jos on vähänkään näyttävä hame, niin laitan mustan yksivärisen yläosan. Kuitenkin tykästyin myös kutoseen :)

51/97 | 

Jepss, kutonen on kyllä munkin mielestä paras. :) Tulipa heti ikävä mun raitapaitaa... nyyh, miksi lempparivaatteet on aina just siellä, missä itse ei ole?

Chenille
54/97 | 

Itseä miellyttää tuo musta kireä paita. Mukaan lattaisin ehkä jonkun punaisen kaulakorun tai hiuskorun...=P

mai
62/97 | 

2 on paras. Rintakoruksi jos vielä väkertäisit ison punakirjavan yksilön, niin olisi tosi kaunis tai laittaisit kaulaan sen sun uuden pallokuosisen huivin :)

jennnay
65/97 | 

Minusta paras on 2! Vielä jotkut punaiset sukkahousut niin voilá kerroksittain mustaa ja punaista, kaunista ja hieman hauskaa mielestäni ;)

Iina
66/97 | 

Lievästi sanottuna huvituin ku luin sun profiilin ja oot kolmekymppinen - mää oon tähän hetkeen asti kuvitellu sua sellaseks parikymmpiseksi! mut tuo kakkonen on mun mielestä hienoin :)

jennnay
67/97 | 

Niin ja nro 6. jos laittaisi vaaleat sukkahousut, niin olisi vielä kivempi, vaikka nytkin todella kiva, käyttäisin!

Paula
68/97 | 

Miun lempparit on ykkönen ja kakkonen. :) Ne on semmosia tyttömäisiä, mutta näyttävät silti asiallisen aikuisilta. Menevät siis monessa tilanteessa. Myös kolmonen on tosi kiva. Tai oikeestaan ... noi kaikki on tosi ihania. :)

Anna
71/97 | 

Mä tykkäsin tosta mustasta paidasta rintakorulla (=2.) eniten. Se nyt vaan on niin nätti (: Ja sinä myös (:

Hanna
75/97 | 

Nro. 2 on parhain!

Sen yksinkertaisuus ja hame erottuu hienommin kun on yksinkertainen musta paita sen kaverina. Jos pelkää sen näyttävän synkältä/tylsältä, niin rintakoru tai pitkä kaulakoru/helmet kaulassa tuovat lisä piristettä. :)

Niina
79/97 | 

Kokonaisuus kuvassa nro 2 näyttää omaan silmääni parhaimmalta yhdistelmältä. :)

lambi
80/97 | 

Mäki tykkään nro 2:sta eniten! Kolmonen on kiva. Kutonen vähän särähtää eka, mutta toisaalta voisin hyvin kuvitella, että se on hyvin sun näkönen ja olisit vaan valinnut sen suoraan ja sitten olisin ihastunut siihen, kun ei olisi ollut muita vaihtoehtoja. Oikestaan nää kaikki on kivoja ja piristäviä! :D

Tosi ihana postausidea. Tälläsiä ois ehkä kiva nähä enemmänkin. :)

miau
81/97 | 

Kakkonen näyttää todella hyvältä! Punamustassa on ytyä joka sopii sulle. Näistä muut eivät oikein napanneet.

Paperinukkeidea oli kiva! Pitäisi tehdä itelle tällainen toimivista yhdistelmistä, jotta voisi luntata kaikina tuskaisina aamuina kun on kiire ja miettii mihin tämänkin alaosan taas yhdistäisi...

Mariluu
85/97 | 

Minusta myös hame näytti parhaalta sen aiemman postauksen yhdistelmässä, siis sen värikkään raidallinen paidan kanssa. Mut noista tykkään nelosesta. :)

Marika
88/97 | 

Ehdottaisin vielä yksinkertaista pinkkiä, oranssia tai violettia yläosaa, jolloin yhdistelmä olisi mielenkiintoisempi ja vivahteikkaampi. Ehkäpä myös rohkeampi. Mielestäni hame kaipaa seurakseen jotakin rohkeaa!

tug
89/97 | 

2. ja 6. miellyttivät minun silmääni eniten :) Mistä muuten tuo kuutosen raitapaita?

92/97 | 

tää oli ehkä mielenkiintoisin ja erikoisin postaus pitkiin aikoihin missään ! tosi hauska, enemmän tämmösiä :)

minun mielestäni (lukuunottamatta tuota pallopaitaa) mikä tahansa noista toimii. erityisen hyvin eka ja vika.

ihana paperinukke oot ! paperinuket oli muuten ehkä parasta pikkutyttönä

Ellu
93/97 | 

Tykkään vaihtoehdosta 2 eniten, sitten 3. Muut oli vähän hassuja, varsinki kaks vikaa ;O

94/97 | 

Kakkosasu on aivan ihana! Muutkin on tosi kivoja mutta tuo ykkönen ei ehkä oo kauheen sopiva yhdistelmä kun sekä ala- että yläosa on väljemmän mallisia :)

NA
96/97 | 

Numero 2 + hiukset kiinni jotenkin, näyttäisi kevyemmältä. Kukka rintapielessä on mielestäni tätimäinen. Kukan voisi laittaa vaikka hiuksiin tai ranteeseen, jos sen haluaa laittaa johonkin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu