Vaihtelu virkistää joten laitetaan tuo karvanaama välillä päivän nasukuviin. Löysin herralle Lontoosta maailman siisteimmät porkkanamalliset sammarit ja (olen niin ylpeä) Saku itse löysi Gremlins-paidan. Mehän ollaan vanhojen klassikoiden faneja henkeen ja vereen. Gremlins & Critters ROCK!!


h3

h3


h4

h4


h2

h2

Äijäteemalla jatketaan. Ette usko, mitkä riemut tuo mieheni vetäisi kun PR-toimiston ylläripaketista löytyi Dieselin Captain America -teematuoksu. Sarjisfriikki Tapojärville harvinaisen osuva juttu. Nimim. leffaa odotellessa.


h6

h6

Tuoksun alla on yksi mahtilöytöni samaiselta Londonin keikalta, DC Comicsin tsiljoonasivuinen posterbook. Kaikki meidän lempparisarjissankarit vanhoissa julisteissa <3 osa pääsi jo seinälle:


h7

h7


h5

h5

Rokokoosohvat, kristallikruunut ja sarjikset sekoittuvat sisustuksessamme värikkään hauskaksi sekamelskaksi, jota yksinkertaisuuden ystävä juoksisi kiljuen karkuun.

Kommentit (25)

2/25 | 

Hei, minulla on mielestäni samanlaiset kehykset, ja halusinkin kysyä oletko nuo alimmaiset maalannut, kun en löytänyt niitä Tiimarista muuna värinä kuin mustana? Jos nyt siis on kyse samoista kehyksistä... :)

AT
4/25 | 

Siisti paita! Gremlins on mun lempileffoja. Tiedän tiedän, mulla on paska leffamaku :-D

Hipsu
5/25 | 

Kun yrittää laittaa kilpailupostaukseen alla kommentin tulee ilmoitus "järjestelmässä tapahtui kriittinen virhe" : / Onko vain mulla vai miten? :)

Trillian
7/25 | 

Diggaan täysillä tuollaista rokokoo ja sarjikset -sisustusta. Itse olen myös sillä linjalla, että kaikkea mistä tykkää saa yhdistää omassa sisustuksessaan ja pukeutumisessaan, muiden mielipiteillä ei ole mitään väliä jos itse tykkää. Ja pakko sanoa, että Sakun tatska ja puseron kuva sopivat hienosti väreiltään yhteen.

Outi
8/25 | 

Oijoi siistit sammarit ja vielä siistempi paita!! gremlins rooooock! :D tyylikäs pari kyllä olette :)

Susamuru
9/25 | 

Oon kade! Tuollaisen Posterbookin tahdon minäkin. Kiva kuulla että muillakin on "sekopäinen" sisustusmaku, väripläjäyksiä riittää! :) Seuraavaksi Nelliina perustaakin sisustusblogin!

moeni
14/25 | 

Yritin osallistua tuohon jumpin kisaan ,mutta en onnistunut. Laitan kilpailu viestini tähän postaukseen. Toivottavasti se onnistuu näin :) "Jumpin RED, koska olen pieni ja pyöreä kuin mansikkamarja ja uskon että tämän tapainen haalari sopisi hyvin juuri minulle :)"

Adelia
16/25 | 

Oon kyllä niin kade noista housuista että ärsyttää ihan hirveesti! Ihanat♥ :DD

Linda
18/25 | 

Hö ! En määkään saanu kommentoitua tohon jumpin-postaukseen kun herjaa vaan jotain virhettä. Että juu, turvallinen harmaa!! (: Ihanilla ja pehmeillä asusteilla sitten syksymmällä lisää väriä sais. :)

Laura
20/25 | 

Älynhienot housut. Mistä kaupasta ne on? Mä haluan kans miehen, jolla on tollaset housut.

Lothwen
22/25 | 

Ihana Riiviöt-paita, tuollaisen voisin ottaa itsellenikin. Leffat on ihan parhaita, lapsena osasin ne melkein ulkoa. Meillä on sohvalla pehmo-Gizmokin :)

Raison
25/25 | 

No niin, vasta mietin, että miksei mistään saa sammareita kapealahkeisina. The answer lies in London, I see!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla