Tätä on toivottu niin paljon teidän puoleltanne, että eiköhän laiteta mekkohaaste vol 2 käyntiin. Oikeastaan tämä lähti liikkeelle vähän vahingossa, kun puin eilen töihin saman mekon mikä minulla oli ylläni sunnuntainakin. Ajattelin että kelpo startti tuli ihan itsestään ja sitten menoksi.

Niille, joille mekkohaaste ei ole tuttu, kannattaa vilkaista viime vuoden yhteenvetopostaus. Ideana oli käyttää yhtä ja samaa mekkoa viikon ajan, mutta pukea se joka päivä eri tavalla. Oma kompastuskiveni pukeutumisessa on aina ollut asustus, olen todella laiska asustamaan. Tämän haasteen myötä pakotan itseni käyttämään vaatekaappini eri osia tehokkaammin.

Tämän vuoden valintani on, tylsää kyllä, taas musta mekko. TopShopin silkkimekko luo kuitenkin simppelin pohjan haasteelle, sen päälle voi rakentaa mitä vaan! Eli lauantaihin asti postaan yhden mekkoversion per päivä, ajattelin toteuttaa tämän työvaateperiaatteella eli saan (halutessani) vaihtaa vaatteet iltamenoihin.

Päivä 1. paluu 90-luvulle. Mekon seuraksi elokuvareissulle pääsivät paksut ysärihenkiset ribbisukkikset (H&M) ja ah niin ihanat Neosensin kengät. Eikö käykin hienosti nuo korkkarit neulesukkiksiin! Syksy, tuu jo!

g10
g10
g8
g8
g9
g9

Päivä 2. helposti fiilistä polvisukilla. Muuten mustaan outfittiin saa halvalla & helposti lisää näköä. Ei tarvitse lisätä kuin kuviolliset polvisukat! Piecesin pieni pussukka toimittaa korujen virkaa, nude nousee mustasta pohjasta kivasti esiin.

g7
g7
g6
g6
g5
g5

Tästä jatketaan illalla, kun lataan tämän päivän asun :)

Kommentit (13)

Ihana tuo teiän hääkuva tuolla taustalla :)

Ja jee mekkohaaste! Mä tykkäsin siitä edellisestä tosi paljon, kiva kun tulee uusi :)(:

Oi, ihana hääkuva noissa Ikean kehyksissä! :) Mä rakastan tota kehystä, mulla on se kans ja teetin siihen peilin <3 Tää mekkohaaste on ihan superi, en oo jaksanu sitä pyydellä uusiks vaikka oonkin toivonut, hyvä että joku on hoitanut asian puolestani haha :D

Mimi

Eikä mitään syksyä, olisipa aina kesä.. :D Ihan kiva asu kyllä, mutta itse en ole vielä suostunut kesävaatteista luopumaan. Eilenkin lyhyessä hameessa ja hihattomassa paidassa olin liikenteessä, tänään luultavasti sama linja.. Ja saan sitten sen perinteisen flunssan, sama juttu joka vuosi... :D Voi kun saisi asua jossain, missä lämpötila ei koskaan laskisi alle +20 asteen.... :)

Iiris

Mekkohaasta, parhautta!

Olen miettinyt, onko työpaikallasi jonkinlainen ohjeistus siitä, kuinka töissä tulee pukeutua? Teet käsittääkseni toimistotyötä, jossa usein tuntuu olevan hyvinkin tarkkaan määritelty kaikki helman pituudesta alkaen.

Laura

rakastan, rakastan, RAKASTAN tuota teidän sisustusta :)

ja oon niin samaa mieltä, syksy tänne nytheti!

Rieku

Hyvä idea laittaa hääkuva noihin kehyksiin! :) Jos tuo nyt on samanlainen kun ostin juuri tänään IKEASTA :D!?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu