Tässä otos pihaltamme tiistaina:


Tässä asukuvat keskiviikkona samaiselta pihalta:
Kuvien välillä on alle vuorokausi. Suomen kevät, mitä helkkaria oikein meinaat :D

Kommentit (23)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
1/23 | 

Toki, harmikseni joudun kertomaan että se on vanha kirppislöytö, ja niskalapussa lukee Forever 21 eli joltain reissulta joku raahannut suomeen mahdollisesti, jenkeissä ja japanissa tuohon liikkeeseen törmännyt omilla matkoilla.

Ai niin lapset oikeasti tykkäävät talvesta vielä... melkein pääsee unohtumaan näin aikuisena kun keskittyy lähinnä odottamaan kesää :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

12/23 | 

Oi oi mikä mekko! Saanko kysyä, mistä se on kotoisin? Avain ihana!

Tätä kevättä on tosiaan aika mielenkiintoista seurata. Poikani kysyi noin viikko sitten, että milloin sataa taas lunta, että milloin mennään pulkkamäkeen. Tähän ehdin tietysti vastaamaan ettei toukokuussa sada lunta ja että sitten "ensi talvena taas". Reppana oli ihan hämmentynyt kun pian jo leijailikin hiutaleita taivaalta! :D

leena
15/23 | 

hahaa, hienoja kuvia! Meillä tuo sama efekti tapahtui viidessä minuutissa. Ensin tuli taivaan täydeltä lunta, ja maisema oli kuin kaunis joulukortti. Sitten pilvet väistyivät, ja lumi hävisi muutamassa minuutissa. Itse ihmettelin suu auki. Yhteen varjopaikkaan jäi sen verran lunta, että uskoin ettei koko tapahtuma ollut unennäköä.

16/23 | 

Aivan ihana mekko!

Joo toi on ihan normishow, meillä oli yhden päivän aikana kevät, kesä ja syksy. Ensin paistoi aurinko, sitten satoi vettä, taas paistoi aurinko, sitten tuli taivaan täydeltä rakeita (!!!) ja lopuksi taas paistoi aurinko :D Päätä siinä sitten missä vaatteissa lähteä ulos...

Rosa
17/23 | 

Joku tokaisi aamulla bussipysäkillä osuvasti, että tämänhetkinen Suomen kevät on kuin nainen. Jatkuvaa arpomista. Tunnistin itseni :)

22/23 | 

No mitäs ihmettä! Tulihan täälläkin viikonloppuna räntää useeseen otteeseen, mutta ei se maahan jäänyt. Ja tiistaina nyt ei ainakaan tullu!

What is going on in Akaa?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu