Sadan vuoden täydellisen lumikuningatarkynsilakan etsinnät ovat päätöksessä. Aivan käsittämättömän upea sävy löytyi halpislakka KoneHelsingiltä, alelaarista Vapaa Valinnasta. Hienojakoinen kynsilakka hohtaa viileän platinan ja hopean väreissä, ja valossa kääntelemällä loistaa kaikissa sateenkaaren väreissä.
Tummensin kuvaa aavistuksen, että tuo hileisyys näkyi paremmin, lakka on hieman vaaleampi luonnossa.
Pullon perusteella en vielä osannut arvata että kyseessä on näin kaunis sävy, totuus paljastui vasta kynnelle levittäessä.

Kommentit (13)

1/13 | 

Vau, ihanaa! Mulla käy yleensä aina sillä tavalla, että ostan mielestäni kauniin sävyisen lakan, mutta totuus kynnellä on ihan toinen. :(

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
3/13 | 

kannattaa laittaa suoraan Olivian tilaajapalveluun palautetta, että palaute menee oikeaan osoitteeseen :) en ole itse vielä ko. kukkaroa livenä nähnyt. (Parikan Ginger -sydänlaukussa vetska on myös "tahmea", johtuu juuri siitä kurvimuodosta ja sisään mahtuu huulipuna, pieni kännykkä ja luottokortti, eli se on enemmän asuste kuin laukku, varmaan vähän sama tuossa kolikkopussissa).

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Jenni
5/13 | 

Nuo KoneHelsingin lakat on kyllä hämmentävän hyviä! Sattumalta löytyi viime keväänä aivan mieletön vähän neon, ei ihan pinkki, hieman oranssihtava sävy, jollaista en oo nähnyt kyllä millään muulla merkillä. Ja oli vielä alessa 1e/kpl! Lisäksi pysyy kynsissä hyvänä ainakin viikon, vaikka olenkin melkoinen rapsuttelija ja kuopsuttelija.

Katherine
6/13 | 

Mä vannon kans nykyään syvästi noiden Konehelsingin lakkojen nimeen! Hinnan perusteella ei tosiaan uskois kuinka hyvä pysyvyys ja upeat sävyt noissa on :) Tällä hetkellä kynsissä on maailman täydellisin vihreä..

Tilaaja
7/13 | 

Oli muuten melkoinen pettymys toi Olivian tilaajalahja, miten voi olla 95 e arvona sellaselle muoviläpyskälle. Ei ollu edes keinonahan tuntua vaan ihan silkkaa muovia hajua myöten. Vielä kaikenlisäks epäkäytännöllinen, vetskari aukenee tahmeesti muodon takia eikä sinne mahdu mitään. Pöh.

8/13 | 

Joskus nuo kynsilakat osaavat yllättää. Useat näyttävät purkissa ihan eriltä kuin kynnellä. Itselläni on tullut vastaan lakkoja, jotka näyttävät pullossa upean runsas pigmenttisiltä ja sitten kynnellä edes kolmella lakkakerroksella ei saa kunnon peittävyyttä. Senpä takia itselläni on usein tapana googletella lakat ennen ostoa. :)

confetti
9/13 | 

Haa, hauskaa, ostin taannoin tuota samaa lakkaa kun ihastuin sen ulkonäköön pullossa, mutta kynnellä se petti pahoin :D KoneHelsingit on ollu vähän hit/miss mulle, hinta on halpa ja värit herkullisia mut osa on tosi luiruja ja vähäpigmenttisiä (osa sit kyllä sitäkin enemmän!). En kyllä kalliita lakkoja ostelekaan kun halpiksistakin löytyy. Yks mikä on yllättänyt on ollu GinaTricot-lakkojen hinta/laatusuhde, tosi hyvä. Onks kokemusta Seppälän TiiaVanhatapioista? :)

Tyylilyyli
10/13 | 

Tykkään sun blogista ihan kauheesti!! Sun tyylis on niin vaihteleva ja pirteä, ei kyllästy. Sulla on monipuolisia postauksia ja blääblääblää keksisin vielä vaikka mitä...;-) Upea blogi !

heartbeat
11/13 | 

Tänään menen Tokmannille muissa asioissa niin ostanpas samalla muutaman lakan testaukseen:) Näyttää ainakin tosi makealle!

tuuli
12/13 | 

Kannattaa kokeilla tuota myös mattana, eli päälle esim Essien matte about youta. Yleensä tuollaiset kimallelakat on tosi upeita mattoina!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011