Talvinen kirkkaus ja lumivalkoiset neuleet ne yhteen soppii. Ja pysyy vielä lämpöisenäkin. Tämä muhkea lyhyt H&M:n neule näyttää pinnastaan ihan kuin pieniltä lumipalloilta, joten sopii vuodenaikaan.




Totesin että ehkä kotonakin voi pukea ylleen edes jotain nättiä (mutta silti mukavaa), ettei olo ole kuin influenssapotilaalla.

Päivän paras huomio; koska en ole päässyt harrastamaan roller derbyä nyt pariin kuukauteen, kynteni ovat ottaneet kasvupyrähdyksen ja myös pysyneet katkeamatta muodossaan. Jotain kivaa edes :) Minulla on todella vahvat mutta kuivat kynnet, jotka kokevat treeneissä aina suht ikäviä raksahduksia jos pääsevät kasvamaan parikin milliä yli sormenpään. Toisinsanoen, parempi treenikaudella pitää raatelukynnet lyhyinä tai tuska hirmuinen. Mutta nyt ei tarvitse, tämän kevään voin nauttia pitkistä kynsistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (8)

Tuii
2/8 | 

Kynnet kasvaa joillain myös ihan hormooneista. Mulla oli raskausaikana itsellä äärettömän kiiltävät ja ihanat hiukset ja piiiitkät kynnet..vahvat ku mitkäki.. Lapsi tuli..talvi tuli ja sen jälkeen ei oo kynnet nähnykään vahvuutta eikä hiukset kiiltoa :P

lusene
3/8 | 

Onko siulle sattunu mitään onnettomuuksia roller derby -harkoissa? SIis ruhjeita ja mustelmia on varmasti ollut, mutta onko tullut mitään isompia vaurioita? Ihan vain uteliaisuudesta kyselen, kun isosisko kerkesi harrastaa roller derbyä vain puoli vuotta ja sinä aikana katkesi käsi kaksi kertaa. Siinä kohtaa sai sitten riittää :D Muuten vaikuttaa niin hauskalta ja kivalta harrastukselta, mutta miulla olis varmasti jatkuvasti pelko perseessä onnettomuusriskin takia.

Katih
6/8 | 

En voi ajatella enää mitään muuta kuin Putouksen Antskua, kun törmään sanaan lumipallopaita. On tuo kyllä tyylikkäämpi versio. :D

Julia
7/8 | 

Neltsku-Peltsku, mie vaan halusin sanoo siulle et älä sie välitä niistä jotka sanoo et ei enää aio lukee siun blogii raskausjuttujen takii - siul on oikeus siun omaan elämään!!! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012