Meillä oli viikonloppuna vanhan kaveriporukan illanistujaiset. Kyseessä ei ole varsinainen luokka, vaan sekalainen sakki eri kouluista ja muualta matkan varrelta mukaan tarttunutta hyvää tyyppiä, joiden kanssa tuli roikuttua oikeastaan kaikki vapaa-aika opiskeluvuosina. Osan kanssa myös koulussa. Tämä porukka on silti "minun luokkani".

Edellisen kerran kun näimme koko porukalla, kaikki olivat vielä nuoria ja kauniita. Nyt olemme enää kauniita :D ja jokaisella on perhe! Ihan hullunkurista, sillä silloin reilu 15 vuotta sitten kaikkien yhteinen tavoite oli löytää parhaat etkot, bileet ja jatkot. Elämä on vienyt meitä moneen suuntaan.

Oli kiinnostavaa vaihtaa kuulumiset ja huomata samalla, että vaikka me kaikki olemme muuttuneet, persoonat ovat kuitenkin vanhoja tuttuja. Hauska kyllä myös kaikkien lapset ovat keskenään lähes samaa ikäluokkaa. Seuraavan kerran täytyy järjestää tapaaminen perheiden kesken, ja kutsua vaimot, miehet ja lapset mukaan.  

Poskeni ovat niin kipeänä nauramisesta, että en tiedä miten selviän tästä. Vanhat valokuvat ovat taattua kamaa.

Koska viikonlopun teemana oli vahvasti nostalgia, tein itsestäni hetkellisesti clipsien avulla pitkätukkaisen. Tapaamispaikka oli rento juhlatila, joten rennoilla vaatteilla matkaan. Minun kohdallani tämä tarkoittaa hapsuja ja kimonoa. 

Jos teillä on vanhoja kaveriporukoita, joiden kanssa ei tule nykyään nähtyä enää kuin yksittäin, suosittelen järjestämään yhteistä miittiä. Järjestely ja päivien sorttaaminen on oma rumbansa, mutta 100-prosenttisesti kaiken kulutetun ajan arvoinen. Kesällä voi lähteä vaikka puistopicnicille, jos haluaa kustannustehokkaan vaihtoehdon. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat