Perustarina. Lähden kauppaan ostamaan pikaliimaa, mutta palaan takaisin luomivärin kera, ILMAN sitä himpuran pikaliimaa. Keskittymiskyky, missä olet! Tämä on oikeastaan kovin tyypillistä minulle, harhaudun aina säätämään jotain omiani, vaikka pitäisi tehdä jotain ihan muuta. Etenkin jos pitää ostaa jotain niinkin tylsää, kuin pikaliimaa.

Mutta ei varsinaisesti harmita liikaa, koska kyseinen luomiväri on ihan huikea. Kerrankin metallihohtoa ei ole säästelty, ja hohtavan smoky eyes -iltameikin tekeminen on lastenleikkiä. Kyseessä on IsaDoran Eyephoria -sarjan luomiväri, tämä graniitinhopea on sävy nimeltä Graphite Glam. Löytyy myös muissa väreissä, mutta sumusilmämeikkiin käytän mieluiten harmaan ja hopean sävyjä.En ymmärrä miten totuudenmukaisten meikkikuvien ottaminen voi olla näin hankalaa. Lähempänä oikeaa sävyä on kuitenkin tuo  kämmenselkään sudittu näyte. Siihen tarvittiin vaahtomuovisiveltimestä vain yksi veto ja lopputulos oli heti noin voimakas pigmentiltään, wow! Yleensä metallihohtoluomivärit ovat purkissa nättejä, mutta luomilla haaleita turhakkeita. Eyephoria on ilahduttava poikkeus. Noin 15 euron hintainen nappi ei ole halvimmasta päästä, mutta ehkä sen verran voi satsata tämän syksyn juhlien ykkösluomiväriin.

Ps. kestävyydestä en osaa vielä sanoa mitään, se ei ole vielä päässyt tositoimiin juhlarintamalla. Ehkä huomenna, kun juhlimme hääpäivää <3

Kommentit (3)

Idam
2/3 | 

Itselläni on keväästä saakka ollut tuo sama luomiväri, tosin sävyssä Chrome: hopea, mutta hieman lämpimämpään taittava, joten sopii omalle iholleni huomattavasti paremmin. Älyttömän riittoisa luomari! Märkää sivellintä käyttämällä saa ihan superkestävän, kiiltävän ja intensiivisen lopputuloksen, ja vaikka rajauksenkin :) Ja hennommin laitettuna kirkastaa katsetta kimaltelemalla kauniisti luomella. Varmaan käyn vielä tässä pian kotiuttamassa jonkun toisenkin sävyn :P

Anski
3/3 | 

Tuli hyvään saumaan tuo luomivärivinkki, olen tosi pitkään etsinyt juuri tuonsävyistä metalliväriä. Pitääkin käydä etsimässä ja laittaa ensi viikonlopun rientoihin! :) Kiitos vinkistä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011