Yritys hyvä ottaa asukuvia 10. kerroksen parvekkeella. Joskus toimii, joskus ei. Yleensä ystävämme tuuli on se joka aiheuttaa lentäviä hiuksia, helmoja, silmien vuotamista ja hermojen menetystä.

Itse seesteisyys:

j1huhti14

Itse(nsä) paljastelija:

j3huhti14

Tiia Vanhatapion vanhan kietaisumekon helmat ottavat jokseenkin helposti tuulesta kiinni, mutta onneksi on jäätävät paksut mammaleggarit alla niin välttyy pahimmilta vilautuksilta. Ei ehkä tyylikkäin mahdollinen koipien vuoraus, mutta alkaa olla vähän optiot vähissä.


Silkkimekot ovat jotain niin ihanaa, että en voi sanoin kuvailla. Se höyhenenkeveys ja ihotuntuma, ai että! Harmi vain että kaltaiselleni rymyeemelille materiaali on ihan hitusen turhan arvokas ja riskialtis päivittäiseen käyttöön, onnistun melkein poikkeuksetta heittämään päälleni jotain. Tänään Vanhatapio selvisi kuitenkin vammoitta, mahtavaa.

Kommentit (6)

NOPPA
1/6 | 

Hiukset mahtavan nostalgiset, huippu kiehkuraotsis ja kukka samoin! Tämähän on kuin tuulahdus jostain vanhasta leffasta! Wau.

sottapytty
2/6 | 

Hassun hauskat kuvat ja ihanat värit!
Nauroin eilen yhdelle työkaverille, joka mainosti vaihtavansa vaalean paidan päälleen vasta iltapäivällä just ennen presentaatiota, kun on varmasti selvinnyt lounaan mustikkakeitosta :)
Itse sottaan usein ihan puuvillaisetkin vaatteet. Miten mustavalkoraitasen paidan kanssa onnistuukin tiputtamaan tomaattikastiketta just siihen valkoiselle raidalle?
Ja nolointa huomata tahra vasta kokouksen jo alettua...

Elli
5/6 | 

Tarkoitukseni ei ole olla hullu stalkkeri, mutta tamperelaisena olen teillä päin kävellessäni muutaman kerran pohtinut ihan matemaattisesta mielenkiinnosta että mille kattoparvekkeelle heijastuu Näsinneula noin nätisti ja just ton suuruisena :) Oli yllättävän vaikea pähkinä näin maan tasalta mietittynä! Mutta nyt vielä just ennen teidän muuttoa näiden kuvien ikkunaheijastus varmisti asian. Onnea uuteen kotiin ja odotukseen, teidän omenapuinen ihanuus on varmasti mansesta luopumisen arvoinen :)

Merie
6/6 | 

Hei! tiesithän, että mm.Sokokselta saa ihan äitiyssukkiksia (jopa eri denierisinä ja hintaisina, mm. Houselta ja Amarilta (joka tosin voi olla teikän pituiselle liian lyhyttä mallia..)) Ovat varmaan ihan kätsyt leggarin korvikkeet ;D Hinnat pyörii kympin hujakoilla! T. Sukkismyyjä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla