Minua aina vähän naurattaa sisustusblogien upeat tyynyasetelmat. Ei siksi etteivätkö ne olisi kauniita, vaan koska itse harrastan vähän erilaisia asetelmia. Sanotaanko vaikka että astetta luovempaa tyynyjen käyttämistä. Kas näin.Tätä tyylisuuntausta kutsutaan nimellä Tosielämää vauvan kanssa. Meidän tytöstä on äärettömän hauskaa möyriä ja pyöriä tyynyjen keskellä ja niiden päällä, joten eipä auta kuin uhrata sisustustyynyt tähän tarkoitukseen. Päälliset voi onneksi pestä koneessa joten no hätä siinä mielessä. Samalla tyynykehä auttaa suht vilkasliikkeisen vauvan paimennuksessa, ehtii perään ajoissa kun edessä on tyynyesteitä hidasteena.

Meillä olohuone on joka päivä täydessä lelu- ja tyynykaaoksessa, ei puhettakaan silotellusta sisustuslehti-ilmeestä. Että sitä odotellessa kun lelut saa siirtää Annin omaan huoneeseen...

 

Kommentit (12)

Äni
2/12 | 

Muahhahhaa, tätähän se just on. :D Mä odotan kesää, kun saadaan _toivottavasti_ lapsille oma leikkihuone. Eivät ne kauaa viihdy yksinään (tai varsinkaan kaksistaan ilman tukkanuottasia) omissa huoneissaan, joten olkkari on meilläkin aina kaaoksessa. Nyt olisi suunnitteilla muuttaa isoin makuuhuone vieras- ja leikkihuoneeksi, mikä toivottavasti vähentäisi olkkarin soljuvaa leluvirtaa. Tämä lelukaaos on myös yksi syy siihen, että yhä on purkamatta 3 muuttolaatikollista leluja...

MaijaB
3/12 | 

Hih! Meillä olohuone näytti ihan samalta neljä vuotta sitten. Tosin edelleenkin päivisin ne lelut ja leikit levittäytyvät olkkariin, vaikka tytöllä oma huone onkin. Ja meidän tyttö siis täyttää kesällä jo viisi. Mutta nykyisin jo toimii aika hyvin se, että yksi leikki kerrallaan saa levitä olkkariin ja iltaisin kaikki pitää itse siivota takaisin lelulaatikkoon/omaan huoneeseen.

Amalia
4/12 | 

Lelujen pysymistä omassa huoneessa saat kyllä odottaa pitkään ;) varsinkin kaksitasoisessa talossa, jos oma huone on yläkerrassa, kyllä ne lelut sieltä alas kulkeutuu. Me asutaan yksitasoisessa, mutta silti melkein 4-vuotias järjestää päivittäin kahvikekkereitä ja kauppaleikkiä olkkarissa. Eli toisinsanoen raahaa kamalan kasan leluja sinne :D. En jaksa nipottaa, eiköhän se sisustuslehtitodellisuus ole meillä jo mennyttä ;).

laurar
6/12 | 

meillä on kaikki huushollin tyynyt sohvalta ja kaikista kolmesta sängystä pitkin olohuoneen lattiaa harvase päivä. ipanat on 2 ja 4v. ja yhdessä tuumin raahaavat kasaan kaikki mitä löytävät leikkiäkseen milloin mitäkin hyppystudiota ja junaa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012