Fine, olkoon sitten kesä vielä hetken aikaa. Olen tosin sitä mieltä, että tämä lämpö on ihan täyttä huijausta. Hihattoman paidan ja hameen erinäiset yhdistelmät saavat olla päivän nasuina vielä toistaiseksi. Ginan printtipaita ja H&M Trendin hohtavan violetti vekkihame olivat oikeastaan aika kiva yhdistelmä, vaikka kirjaimellisesti raavinkin aamulla ylleni ensimmäiset käteen osuneet vaatteet, tuli vähän hoppu.

Mitä hämärämpiä väriyhdistelmiä, sen innostuneempi yleensä olen. Kuten nyt esimerkiksi hohtava liila hame ja hammastahnan väriset Biancon korkkarit ovat mielestäni mahtavat yhdessä, vaikka varmasti kaikkien värioppien mukaan ne eivät sitä olisi. Kai. Vai? Nimim. kuviksen tunneista on vähän aikaa...

Kommentit (19)

Henne
1/19 | 

värioppia opiskelleena voin sanoa, että yhdistelmä on juuri sopivalla tavalla huomiota herättävä! Molemmat hammastahnamainen turkoosi ja kirkas pinkki ovat kylmiä sävyjä, joten hyvältä näyttää oppikirjojenkin mukaan ;)

2/19 | 

JOs väriyhdistelmä miellyttää omaa silmää, niin mitäpä siinä muilla on nokan koputtamista?

Itse olen vastat tajunnut oranssin ja sellaisen fuksiantapaisen ihanuuden:) Reippaasti värejä kaikille, syksy tulee ja muutenkin on riittävän ankeaa:)

Sitä paitsi, jos värien käytön osaa näin upealla tyylillä niin antaa palaa! Tunnustan testailevani värejä pääasiassa tyttärelläni koska itselläni on harvoin tarvetta pukeutua mihinkään erikoisempaan kuin mahdolisimman hyvin ilmaistoituun mekkoon (RV 32...). Mutta sitten joskus: heippa perusfarkut ja mustat topit!

AaHoo
3/19 | 

Toi hame on niin hieno! Vieläköhän niitä löytyisi Hennesiltä, vai onko hankinnasta jo aikaa?

Riitta

En löytännyt Tampereen isosta Henkasta noin kello 18. Mutta löysin hauskan mekon viimeisen "jännän tiilenpunaisen". Vapiskaa asiaakkani täältä tullaan.

myohmy
5/19 | 

Mulle tulee mieleen tuosta asusta - anteeksi nyt vain - täti joka selittää miten on löytänyt rauhan henkisyydestä ja meditoi ja puhuu enkeleistä, tyyliin kuten entinen iskelmätähti. En tiedä miksi. Anteeksi. :D Varmaan tuo värien yhdistelmä. ja minulla on jokin syvä ongelma vekkihameita kohtaan. En oikeasti ikinä voisi kuvitella moista päälleni, ihmeellistä että sinulle ne sopii. :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

whaaaat :,D Kirsi Ranto? Ainakin muistaisin että jonkun enkelihaastiksen lukenut Rantoa koskien...

Mulla taas on ikuinen rakkaus vekkihameita kohtaan, mutta niiden kanssa saa olla tosi tarkkana ettei näytä sellaiselta k-18 filmien pimatsulta, eli helman pitää olla pidempi ja tyyli mahdollisimman kaukana koulutytöstä. Kirjastontätilookki on hyvä, koulutyttö ei :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

NOPPA
6/19 | 

Hurjeli yhdistelmä, mutta rohkeus on aina valttia!
Yrittäkääpä ihmiset vaikka pitää musta väri ja farkut pannassa kuukauden: tulee vähän luovempia ratkaisuja arjen pukeutumiseen!!

Treen tyttö
7/19 | 

Hei, kysyisin ihan käytännön asiaa. Vaihdat vissiin jokapäivälle uudet vaatteet niin pesetkö aina yhden päivän päällä olleet vaatteet vai onko sulla joku paikka tämmöisille puolipitoisille vaatteille? Itsellä yleensä puolipitoiset jää johonkin tuolin selkänojalle kun ei niitä kaappiin voi laittaa puhtaiden sekaan.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

paidat (ja mekot missä hihat yms. kainaloon koskevat vaatteet) pesen melkein poikkeuksetta yhden käytön jälkeen, eli ne menee pyykkikoriin suoraan, mutta hameita ei tietenkään tarvi pestä kuin niiden oikeasti likaantuessa, ne laitan takaisin nipsuhenkariin ja rekille :) (tai sitten siihen tuolinnojalle heh...)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Joanna
8/19 | 

Rakastan tuollaisia hulluja väriyhdistelmiä, nuo lila ja "hammastahna" saavat toisensa hehkumaan! Väriyhdistelmistä supersuosikkini on pinkki ja oranssi ja vastaväripari lila ja keltainen! :D Värit ovat ihania ja jos joku yhdistelmä miellyttää omaa silmää, niin silloinhan se on hyvä!

piikuli
9/19 | 

Heiii, ihan näin postauksen ulkopuolelta, miiiinne liikunnanvihaaja on kavonnut? Oonko ihan jäljessä vai sokea vai molempia? :D

Olga

Ei kai se minnekään ole kadonnut? Tuossa oikeassa sivupalkissahan on ihan toimiva linkki Liikkikseen. :)

n
10/19 | 

juu molemmat ovat kylmiä sävyjä että väriopin mukaan varsin kesy yhdistelmä, ei lainkaan hurja.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011