Vilan luumunpunainen simppeli trikoomekko kerää jostain syystä aina kohteliaisuuksia, mihin ikinä sillä menenkin. Ehkä tuo väri sitten jotenkin sopii minulle, vaikka kuinka yritän taistella murrettuja sävyjä vastaan.
Tosi kivasti töröttää otsiksen latvat pinnin takaa... mutta onneksi olen keskivertotallaajaa päätä pidempi, joten harva näkee päälakitöröjäni.
On suht vauhdikas viikonloppu takana, yllättäen taas vaihteeksi pelkkää roller derbyä sekä luistimilla että ilman ja eilen illalla vielä derbytyttöjen kanssa Dorkassa. Pitää varmaan pikkuhiljaa liittyä siihen Facebookin ryhmään nimeltä Sorry I can`t, I have roller derby. Nyt koen suuresti huonoa omatuntoa kun en jaksa lähteä ulos aurinkoon. Toisaalta, siellä on ihan mielenkiintoinen määrä lunta, että ehkä kannattaa muutenkin odottaa aura-autojen surinaa, ettei vahingossa humpsahda uppeluksiin hankeen.

Oli lievästi sanottuna shokki lähteä eilen illalla kaupungille siihen pahimpaan myräkkään, kun oli polvia myöten lumihangessa hippamekko päällä. Tuli siinä tarpoessa mieleen että vain Suomessa tyypit lähtee ihan normaalisti viettämään lauantai-iltaa ulos, kun muissa maissa vastaavassa säässä olisi varmaan julistettu jo kotoapoistumiskielto :D

Ps. kuinka monta kertaa tavasit otsikkoa ;)

Kommentit (11)

minora
1/11 | 

Luin tosiaan kyllä, että luumunpunainen. Uudestaan luin, kun käskit. :D

Voi että, nuo silmälasitkin ovat vaan niin pukevat! Kuin myös tuo mekko - ei kannata ihmetellä kehuja ollenkaan.

Emma Keiu
7/11 | 

Mää luulen että ainakin yhtä painava syy kehuille on että luumumekko (as seen as luomumekko :D) istuu kauniisti ja korostaa sirouttasi :- )

Sude
11/11 | 

Aahhahaa mikä oivallus päälakitöyhtön suhteen!
Nyt harmittaa että ikinä stressasin tyvikasvuani silloin kun vielä hiuksia värjäsin - eihän sitä 180-senttisen naisen päälakea tosiaan näe kuin muutama mies, ja nehän nyt ei moisia hoksaa :D
Oot ihana vaikka kuinka ois munainen luu!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu