No nih, terkut vähän eri maisemista kuin aamulla, tällä kertaa Aulangolta :D ristus täällä on helle niiden Skotlannin kirpeiden syyskelien jälkeen!Jaffaa grillillä, voiko enää suomalaisemmaksi mennä ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (11)

Jonanna
1/11 | 

Oi voi, olet minun maisemissani :) Mitäs tykkäsit? Kävitkö metsäkylän kartanon luona pannukakulla?

Iidis
3/11 | 

Go Aulanko! Toivottavasti tykkäsit paikasta :) Itse vein avomiehen tuossa juhannuksena Aulangolle, kun tajusin ettei se reppana ole siellä vielä käynyt.

Että varmaan enää ole Hämeenlinnassa, mutat seuraavaa reissua varten vinkki. Kun jatkaa sitä isompaa tietä eteenpäin, (ohittaa Aulangon kylpylän sekä tienhaaran, josta sitten käännytään sinne luonnonsuojelualueelle) niin sieltä tulee esim golf-kenttä näkyviin ja heti pian sen jälkeen Metsänkylän Navetta, jossa on alpakoita! Sunnuntaisin sinne pääsee vierailulle, mutta hyvin usein alpakat ovat laitumella, joka on ihan tien vieressä. Tilalla on myös kahvilaa ja myymälää :)

http://www.metsankylanalpakat.fi/

Tiina
5/11 | 

Kävittekö näkötornissa tai karhupatsaalla? Mekin retkeiltiin siellä maisemissa viime vkl ja sen jälkeen mentiin kylpylään pulikoimaan.

Saikku
7/11 | 

Olisipa ollut hauska bongata sut. Asutaan aika lailla lähettyvillä ja eilenkin käytiin tämän grillin vieressä olevassa Siwassa. Mitä pidit Aulangosta?

8/11 | 

Oho, täälähän on moni täältäpäin :D
Mua nauratti kun tajusin kuvasta että mimmihän on Aulangontien rillillä!

Sanni
9/11 | 

Täällä taitaa kaikki hämeenlinnalaiset lukijat olla kommentoimassa. :) Nimim. minä myös (vaikken siellä ole enää vuosiin asunutkaan)

Marika
11/11 | 

Ja minä kanssa :D Mutta pohdin vain, mikä saa pysähtymään tuohon grillille :D ? Ei ihan perinteistä Aulanko kuvaa... ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
Tammikuu