Johan huomaa että telkku on auki taustahälyn nimissä päivittäin, koska tuo helvatan Rannalle-renkutus soi päässä repeatilla argh! Hirveintä näissä jutuissa on aina se, että kun tarpeeksi tottuu kuulemaan jotain normaalisti hiukset pystyyn nostattavan kammottavaa biisiä, siitä alkaa jollain tasolla pitämään.... apua. Liiallisen TV:n katselun vika on myös se, että saan hepulin jos kuulen vielä yhdenkin kerran lässyttävän naisen kertovan Venetsian matkahaaveistaan; pystytkö siihEN? HoteLLI? Tosin uudeksi inhokiksi alkaa tuon edellisen mainoksen ohi nousta se hammastahnamainos missä isä ja poika ovat saman aamutakin sisällä hoilottamassa. Ngggh! Pinna kireällä... ehei :D

Silloin kun vanne kiristää päätä syystä tai ilman syytä (edellä luetellut eivät taida ihan riittää päteviksi syiksi), minun kannattaa keskittyä nypertämiseen. Tässä tapauksessa kynsilakkoihin. Tein lakkaukset sormuksen inspiroimana eli kruusattua ja vihreää.


Vihreä lakka on KIKOn, mutta siinä ei ole mitään värikoodia. Hilelakka puolestaan Ciatén Antique Brooch 113, joka on heittämällä paras hilelakka mitä olen ikinä käyttänyt. Jouduin herättämään Ciatéa henkiin kynsilakanpoistoaineella, koska se alkaa olla suht finitos ja kohta olisi syytä löytää samaista tatinaa lisää. Tosin, minun säkälläni tämä on joku kausiväri eikä sitä enää myydä... en taida uskaltaa edes laittaa googleen sitä.


Sanokaa nyt että jotain muutakin ottaa pattiin nuo kyseiset telkkumainokset, vai voinko laittaa tämän ärtymisen liiallisen altistumisen piikkiin? Too much TV.

Kommentit (91)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
1/91 | 

niiskuneiti on kyllä sen luokan kitisijä että toivon todella lapseni ottavan mallia mielummin Pikku Myystä :D

Viehättääkö lapsia jotenkin tuollainen lässytys ja mölinä ihan oikeasti, koska itse en muista että lapsuuden lemppariohjelmissani olisi mölisty ollenkaan, vaan puhuttu ihan tavallisilla äänillä...

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
6/91 | 

se just, että toistoa on ihan liikaa, muuten en varmaan olisi edes huomannut koko mainosta! Miettii miten paljon tuo mainoksen pyörittäminen ko. firmalle maksaa, kun se on tullut jo kuukausia parhaaseen katseluaikaan (ja joka aikaan itseasiassa), luulisi että sillä rahalla olisi tehnyt vaikka 10 erilaista mainosta...!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

PilviMarja
26/91 | 

Inhoan sitä Trivagon mainosta niin paljon. Nämä kommentit ovat kuin vertaistukea. Onnessani kerroin miehelle, miten en ole ainoa joka saa puistatuksia siitä kamalasta, lässyttävästä kehrääjästä. Mieheni kummasteli, mikä ihme se mainos muka on, ei hän muista! Vaikka aina sen tullessa raivoan ääneen ällötystäni sitä naikkosta kohtaan. Helvetti kun ollaan niin individualisteja, että pitää saada paras mahdollinen huone, MINULLE!!?? Mikä typerä, itsekeskeinen ruikuttaja!!! Voin kertoa, että vääntelen myös naamaani kun imitoin kyseistä kuvotusta.

27/91 | 

En aio IKINÄ käyttää Trivagon palveluja tuon hirvittävän mainoskammotuksen suhteen. Onhan näitä vuosien varrella ollut, mutta tää oh pitkästä aikaa todella paha. Ja mies kehtas vielä sanoa, että mainoksen tyttö on söpö. Hitot!

Jenni
28/91 | 

Synnyttäjän hapetusta seurataan sormeen laitettavalla monitorilla ja kynsilakka (myös kirkas) häiritsee/vaikeuttaa mittarin toimintaa = virhelukemia. Hapetusta voi kyllä mitata myös korvannipukasta, mutta sormimittarit ovat yleisimmin saatavilla.

29/91 | 

Jep, ei vois enempää ärsyttää noi kyseiset mainokset! Tästä nimenomaisesta syystä ollaan lähes kokonaan siirrytty Netflixiin ja muihin, mutta niitä tulee väkisin kun kattoo Ruutua tai Katsomoa. Karvat nousee pystyyn niiden takia...

Mutta niin, eniten mua kiinnostaa, että mistä oot ton sormuskaunottaren löytäny?! Se on TÄYDELLINEN! Oon heikkona värillisiin kiviin ja varsinkin näihin vanhoihin ja niiden tyylisiin carmosé sormuksiin :D Sitten, kun meen joku päivä naimisiin, etsin kissojen ja koirien kanssa itselleni vanhan sormuksen vihkiksi... Sitä ennen niitä vois pitää ihan muuten vaan :D Oisko vinkkiä mistä vois moisia täydellisyyksiä löytää? Suomesta tai maailmalta :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Netflix rokkaa erittäin paljon myös meillä :) Ollaan vahdattu kaikki Netflixin omat sarjat ja tuntuu että ne vain paranevat koko ajan!

Tämä sormus on viime kesän jenkki road tripin peruja, ostin sen pikkuruisen maalaiskylän antiikkiliikkeestä parilla eurolla <3 Jenkeissä ei tunnuta arvostavan pätkän vertaa näitä vanhoja vintagesormuksia, vaan ne myydään melkein poikkeuksetta ihan naurettavan halvalla jossain romukopassa ja sehän sopi minulle :D Luulen että jenkkidaamit haluavat ainoastaan jotain monien tuhansien platinatimanttisettejä ja nämä vanhat kaunottaret ovat niiiiiin noloja ;)

Tampereella Vintage Gardenilla oli aika näpsäkkä valikoima vanhoja sormuksia, eli lähtisin etsimään vastaavan tyylisistä 2ndhand liikkeistä ja antiikkikaupoista jos Suomen markkinoita haluaisi ratsata.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Eli pitää vissiin säästää rahaa ja lähteä Jenkkilään ;D Eipä muuten tullu mieleen, että antiikkiliikkeistä vois löytyä koruja! Oon aina mieltäny ne enempi kalusteisiin yms… Hmm, ei muuta kuin Google laulamaan :D Kiitos vihjeistä Niina!

30/91 | 

Olet kyllä lakannut upeasti kyntesi :)

Juuri näiden ärsyttävien mainosten ja renkutusten takia en katso telkkaria ollenkaan. Viimeksi olen tainnut telkkaria katsoa yli 2 kuukautta sitten. Netflix on kyllä pelastanut mut monilta ärsyttäviltä mainoksilta :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

osaa mainoksista katson jopa mielelläni, jos ne ovat oivaltavia/kauniita/hauskoja tms. mutta telkussa se toisto tappaa kyllä kaiken mielekkyyden... aka odotan niin aikaa että saan elämääni levitettyä hieman laajemmalle kuin kotiin :D liikunta, kuinka sinua kaipaankaan...

Esimerkkinä mahtavista mainospätkistä vaikka nämä tshih: https://www.youtube.com/watch?v=llE8FtJnf-k

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

slurp
31/91 | 

Katselen aika vähän telkkaria mutta silloin kun katson, tuntuu että joka toinen mainos on tuo ärsyttäväkin ärsyttävämpi hotelli trivago mainos. En ikinä tule käyttämään niiden palveluita, ihan tuon järkyttävän mainoksen takia. Omahyväisesti ja maireasti kiehnäävä nainen keikkuu mielenköyhän näköisenä kaiteella tai pyörii lakanoissa ja se ääni......AAAAAARGGHHH!!!!!!!!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Trivagon olis ehkä syytä vaihtaa mainosta pikkuhiljaa koska tuota kyseistä pätkää on näytetty pieni ikuisuus! Se ääni on mullekin pahin, en kestä sellaista muka söpöä ihqääntä, josta ensimmäinen mielikuva on "avuton nainen" :D Tästä syystä minulla on vaikeuksia katsoa mitään lasten piirrettyjä, koska se äänimaailma on jotain niin kammottavaa... että onnea vaan minulle jatkoon :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

K.

:femmat:
Ärsyttävyyden huippu, Niiskuneiti! Yritän olla hyvin rauhallinen lasten lähellä, mutten vaan voi. Sen sijaan huomaan kehuvani Pikku Myytä aina tarpeen tullen :D

Kiitän onneani myös kaukosäätimen mute-näppäimestä. Mainokset - mute! Siinähän trivagoilee. Tai käännän kanavaa.

Mutta kyllä noita lässytäviä ja alentuvia lastenohjelmaääniä on nykyisin vähennetty. Muutamia vielä löytyy, mutta ne voi sensuroida lapselta.
Näyttää sille mukelolle vaan oktonautteja, Hillitöntä Hotellia ja muita tarkkoin valikoituja ohjelmia.

annii
32/91 | 

Mä niin vihaan just tota lässytävää naista ja mun pää meinaa räjähtää aina ku kuulen sen nii pakko vaihtaa kanavaa tai laittaa äänet pois, en kestä sitä mainosta enää yhtään kertaa!! :D Ja kauniit kynnet :)

Saana
33/91 | 

Aivan hirveä mainos on se, missä Nicke Lingell esittää musikaalitähteä. Mainostaa jotain Vitaprota tai jotain. Tekee mieli aina heittää telkkari ikkunasta pihalle kun se pärähtää soimaan....

Heidi
34/91 | 

Voi aargh, se Trivago-mainos on ihan kauhea! Pitää varmaan alkaa vaimentaa telkkari aina sen ajaksi. En todellakaan halua käyttää Trivagoa ihan vaan tuon mainoksen takia.

Elviira

En olisi voinut sanoa tätä paremmin. Olen tehnyt jo monta hotellivarausta noiden mainosten alkamisen jälkeen, mutta en ole halunnut hyödyntää kyseistä palvelua!

Tepsu
35/91 | 

Ylivoinaisesti ärsyttävin mainos on se saarioisen missä se pikkutyttö huutaa ja siitei aluksi saanu mitään selväö, mutta ilmeisesti " soittaa" jollekkin "pitsamiehelle". Tykkään lapsista mutta se rääkyminen käy kyllä ehdottomasti korville. Kuulun niihin ihmisiin jotka toistaa noita mainosten laineja yksin ollessaan mahdollisimman ärsyttävällä äänellä ja naama kurtussa kun ei niitä muuten kestä :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

oho, tällaista en ole nähnytkään vaikka HC TV:n katsoja nyt hetkellisesti olenkin. Mutta, rääkyminen ei kyllä lämmitä ajatuksen tasolla joten ehkä ihan hyvä että en ole nähnyt sitä :D

ps. saatan myöntää että Pystytkö siihen, hotelliiih? on saattanut lipsahtaa tälläkin katsojalla ihan vaan pari kertaa hunajaakin hunajaisemmalla äänellä :,D pienet on ilot ja sitä rataa.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Liina

Tuo on Saarioisten mainos ja tosiaan ihan kamala :D naisen ääni kyselee niiltä lässyttävästi jotain ja sitten ne lapset epäselvästi huutelee ja ölisee vastauksia. Hrr..

lukija
36/91 | 

Siis nyt täytyy myötää että olen tykästynyt tuohon rantarenkutus biisiin:D ( syy ehkä se että olen vasta 18v) Mutta tällä ikää löydän jo lukemattoman pitkän listan ärsyttäviä mainoksia:D Saarisoisten nuo uudet ihan kamalia(se tyttö on niin rasittava) Ja pepsodent ei kukaan isä ja poika pese noin hampaita ja se isän hoilotus aaarrrggg! Ja juu tuo trivagon nainen eih vitsi en jaksa sitäkään:D Kamalaa kuinka näin nuorta ihmistä voi ärsyttää niin moni mainos:D

lakkaharrastaja
38/91 | 

Eiii, ei kynsilakanpoistoainetta lakkaan ikinä! Lakoille on omat ohentimensa. Enkä raskaana hengittelisi asetonihöyryjä yhtään sen enempää kuin on pakko.

Outi
39/91 | 

Wow, mahtava lakkaus ja upea sormus! Rakastan vihreää ja tuo kynsilakan sävy on ihan täydellinen! :)

Nyt tulee kommenttia ihan asian vierestä, mutta kuitenkin. Selailin hetki sitten blogiasi taaksepäin tammi-helmikuulle eli noin viiden kuukauden päähän, koska laskeskelin että olisit varmaankin siinä vaiheessa ollut suunnilleen samoilla viikoilla raskaana kuin minä nyt. Mulla on nimittäin kamala mahakriisi ja muistelin, että sullakin on ollut muhkea vatsa jo suht alkuvaiheessa. Ja niinhän tuo näytti olevan. :) Ja tämä ei siis ollut mitenkään huonolla sanottu, päinvastoin näytät niissä kuvissa aivan ihastuttavalta! Yritän vain epätoivoisesti hakea vertaistukea, kun tuntuu että miksi tämän mahan pitää olla tällainen pallo jo tässä vaiheessa!? :D

Jossain keskustelupalstalla (oi miksi oon mennyt lukemaan niitä?!?) joku oli ihan sitä mieltä, että esikoista odottaessa ei raskausvatsan to-del-la-kaan kuulu näkyä vielä puolessavälissä, ellei sit oo vaan lihonut. Meinasin ruveta itkemään moisesta kommentista peilin edessä omaa palloa katsellessa. Mutta sähän kerroit, että sulla oli kovaa pahoinvointia melko pitkään eikä ruoka maistunut, joten sä nyt et ainakaan oo voinut lihoa ja silti maha oli kasvanut! Yritän tässä siis kovasti vakuutella itselleni, että tää kaikki on ihan normaalia. :)

Mutta kai se on kovin yksilöllistä tuo mahan kasvu, niin kuin kaikki muukin. Itse olen tuntenut vauvan liikkeet jo jostain viikolta 12 lähtien, vaikka joka paikassa sanotaan että ne tuntuisi ekan kerran vasta raskauden puolivälin kieppeillä.

Mutta summa summarum: ihanaa, että olet jakanut odotusaikaasi meidän kanssa, niin sieltä voi tarvittaessa saada vertaistukea. :) Ja sulla on kyllä ollut myös ihania asuja läpi odotuksen! Kovasti tsemppiä viimeisiin päiviin ja h-hetkeen! Minäkin ootan jo malttamattomana ensimmäisiä uutisia teidän vastasyntyneestä. ;)

P.S. Arvaa pyöriikö nyt päässä se Trivago-mainos? ARGH.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

neuvo numero yksi: ÄLÄ LUE KESKUSTELUPALSTOJA :D siellä mammoilla on vain yksi ainoa oikea tapa olla raskaana ja se on aina tasan se oma, kaikki muu on väärin, väärin!

Mulla pullahti vatsa eteen tyyliin samantien kun tikku näytti paria viivaa, vaikka paino ei noussut ekoina kuukausina pätkääkään (johtuen juuri siitä pahoinvoinnista). Vatsa oli kivikova ja eteenpäin työntyvä, ihan kuin nytkin, että nuo "syöt vaan liikaa" puheet on ihan kukkua. Jokaisen kroppa reagoi eri tavalla ja vatsa kasvaa miten kasvaa, eikä siihen juuri voi itse vaikuttaa vaikka joku kuinka sanoisi että ei kuuluisi näyttää siltä ja tolta ;)

Itse tunsin liikkeet vasta puolivälin jälkeen, mutta sekin on täysin yksilöllistä.

Niin että nyt vaan unohdat kaikkien nettimammojen "näin olet raskaana oikein" horinat ja keskityt omaan napaasi <3 Paljon tsemppiä raskausajalle, välillä on kivaa, välillä ei, mutta aikamoinen palkinto odottaa joka tapauksessa :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

aino

Mulla on itselläni viikko 16+0 menossa ja voin kertoa että tänään just ostin tukivyön (huoh). Maha todella näkyi heti viikolta 8 aika selkeästi ja nyt se jo on aika iso.. Vähän jännittää notta jotta millainen möhö tää joulukuussa on, mut eipä tässä auta kuin odottaa ja hautoa :D Komppaan Nelliinaa et älä hyvä ihminen lue keskustelupalstoja, mun neuvolatäti sanoi että siellä pyörii selvästi narsistisia hulluja, jotka jopa tahallaan pelottelee tietämättömiä tiedonetsijöitä. Itse rentouduin kovasti kun lopetin noiden keskustelupalstojen lukemisen ja suosittelen samaa sulle. Neuvolaan voi kuitenkin aina soittaa jos joku asia oikeesti mietityttää.

Outi

Se on totta, neuvolasta voi aina kysyä jos jokin asia mietityttää ja sieltä saa asiallisia vastauksia. Kiitos molemmille tsemppauksista, nyt jätän kyllä keskustelupalstat sikseen ja keskityn rauhassa olemaan möhömaha. :) Paljon tsemppiä myös Ainolle; itselläni on nyt 19. viikko menossa joten aika samaa tahtia mennään. :) Minullekin fysioterapeutti suositteli tukivyötä kun ollut vähän selkävaivoja jo, joten tiedän tunteen!

Prunella
40/91 | 

Sattuipa tuo rantarenkutus soimaan taustalla kun avasin postauksen.. Ottaa päähän kyllä joo :D Yllä olevan kommentin mainitsemat mainokset ottaa kyllä rajusti päähän..

Vanhus

Oon ilmeisti tullut vanhaksi, kun en saa selvää mistään mainoksista, vaan kuulen ihan omiani. Ilmeisesti se on just tää "rantarenkutus", jossa mun kuulon mukaan lauletaan "Poski ja pesää..."

Tanni
41/91 | 

Tää ei nyt kyllä oo varsinaisesti ärsyttävä, mutta siis se Keiju-margariinimainos, joka alkaa jotenkin "Kas kas!" - luulen joka kerta, että siinä sanotaan "P*s kaa!" Aina naurattaa. :D

Katselen tässä juuri hotelleja, ja yllättäen EI Trivagon sivuilta. Samasta syystä en käytä Zalandoa ;)

Jissu
42/91 | 

Tässäpä muidenkin iloksi tämä kammottava Saarioisten rääkymainos (omalla vastuulla): https://www.youtube.com/watch?v=PmbvOANcSXI

Järkytyin tajutessani että se Trivago-mainoksen (aaaargh!!) ääninäyttelijä on ilmeisesti Malla Malmivaara :( Sen jälkeen ollut hyvin vaikeaa sietää sitä missään muuallakaan.

ElinaTammi

Mä niin VIHAAAAN tuota rääkymainosta. teeveestä en sitä oo (onneksi) onnistunu kuulemaan, mutta kun töissä tykkään juutuupista kuunnella kappaleita pomppaa se joka helkkarin päivä aivan liian monta kertaa siihen eteen ja sitten sitä rääkymistä joutuu vielä pari sekunttia kuuntelemaanki ennenku sen saa pois siitä. HYIKAMALAMIKÄKAKARA. Inhottaa ja ärsyttää tuollaset muksut vaikka muuten lapsista ihan tykkäänkin. :D

Pia
43/91 | 

Onneksi niitä Belvita-mainoksia ei ole näkynyt hetkeen. Niitä prkleen aamukeksi-mainoksia. Toi Trivagon mainos on kyllä niiiiin ärsyttävä, mä kanssa aina matkin sitä maksimoidakseni tuskan. Ja se Vanish-mainos, voi hyvä luoja o_O

Pia
44/91 | 

Kai se liittyy siihen, että jos joutuu saliin, niin siellä infektioriskin minimoimiseksi olisi hyvä olla lakoitta. Ihan mutulla siis.

Torvelo
45/91 | 

Noiden mainosten lisäksi ne Vanishin Sönkkö ja pistävän sinisilmänen nainen saavat mun otsasuonen tykyttämään :D

Shrek
46/91 | 

Juu, Trivagon mainos on ihan kamala. Ja voin kertoa, että Suomi ei ole edes ainoa maa, missä sitä näytetään. Just viikonloppuna meinasi lähteä telkkari hotellihuoneen ikkunasta Berliinissä kun se Hotel Signorina Riccio -teksti pälähti ruutuun. Tätä menoa en ikinä tule käyttämään Trivagoa tai matkustamaan Venetsiaan :D

Helmi LaLuna
47/91 | 

Heh! Ilokseni juuri äsken tuli tuo Trivago-mainos (tällä kertaa halusi Barcelonaan) ja HETI PERÄÄN Garnierin mainos, jossa, yllätys yllätys, äänessä ilmeisesti myös Malla Malmivaara. Ei Mallassa muuten mitään vikaa, mutta tuo ääni mainoksissa, aaargh!

Saikku
48/91 | 

Mä en voi sietää sitä Vanish mainosta jossa joku mies puhuu jotain josta ei kyllä saa mitään selvää. Useamman kuuntelukerran jälkeen olen ymmärtävinäni että se sanoo siinä alkuun että "Työssäni perämiehenä tärkeintä on että työasu on tip-top." Toivon todella että lentokoneen ohjaamossa se ei ole tärkeintä! Ja jos mainokseen valitaan näyttelijä, niin voisiko se osata puhua ja artikuloida niin että saisi edes yhden lauseen verran selvää. Ja mainos taitaa loppua keskeneräiseen lauseeseen: "Vanish kyllä auttaa elämään koska.". Hä?

h

Mua kanssa aina ärsyttää ja ihmetyttää Vanish-mainos, kun siinä loppuu tuo viimeinen lause kesken :D

Tättärää
49/91 | 

Kyllä, vihaan sitä trivagon mainosta sydämeni pohjasta. AAAARGH!!!!! Aina äänet pois ja toivon et se saakelin muija tipahtais sen kaiteen yli ja joutuis sanelemaan altaan pohjalta että pelastatko minut pystytkö siihen EI en pysty antaa hukkua..... ärsyttää myös se hammastahna-juttu ai että. Olen kyllä myös raskaana. Siis tää on pakko olla joku salaliitto.

Ehhehheee! Päivän parhaat naurut tästä! Trivagon lisäksi ykkösinhokki on se Kauppias hoitaa homman -kauppias. Yhhyh.

Cerp
50/91 | 

Joo, ärsyttävistä mainoksista vois kirjottaa kirjan! Tämän hetken pahimpia ovat se rannalla-renkutus, trivago ja sitten se marlin mehumainos, jossa huonosti animoitu karhu puhuu. Voi aaaaaargh. Onneksi se kaikista kamalin hoilotuskokismainos on jo poistunut keskuudestamme. Mutta on niitä hauskojakin, hieman oon hyrähdellyt niille Karhu-oluen tienvarsimainoksille. Toisaalta mulla on melko omituinen huumorintaju.... :D Ja lakoista puheenollen, I feel your pain! Mun ehdottomasti lempilakkoihin lukeutuva OPI:n Every Month Is Oktoberfest lähenee loppuaan. Ja tietysti se kuului kokoelmaan, jota ei myydä enää mistään :(

Jenna
51/91 | 

Whaat Trivago. :D Mä taas mietin että jes, ihan mahtavaa että kerranki mainoksessa on nainen joka matkustaa jonnekin YKSIN, eikä miehen tai perheen tai tyttöporukan kanssa! Oon ollu fiiliksissä että jes, tommonen itsenäinen reissaava nainen joka osaa pitää hauskaa vaikka meniski Venetsiaan yksikseen, pystyn siis samaistumaan ja mielestäni mainos on vallankumouksellinen. :D Okei, sana "vallankumouksellinen" on ehkä hippasen verran liioiteltu, mutta kuitenkin. :D Mun inhokkimainos sen sijaan oli se Zalandon mainos missä stereotyyppinen nainen kirkuu ku idiootti nähdessään kengät ja stereotyyppinen mies kirkuu kuullessaan kun nainen ostaa kengät, hyi hitto että suututtaa se mainos, en tod. osta Zalandolta mitään sen takia. :D

(Tämä taisi olla ensimmäinen kommentti blogiisi..) Tsemppiä loppuraskauteen, ootte ihania ja teidän koti on ihan unelma!

piipa
52/91 | 

Just samat mainokset kiristää hermoja täälläkin - etenkin se helevetin kihertävä "pystytkö siihen" -muija!
Mute nappulan merkkasin tussilla punaseksi, että se löytyy nopeesti. Mainoshan tulee miljoona kertaa illassa.

Katon siis ihan liikaa telkkaria.

Vera
53/91 | 

Siis voi kyllä, Trivagon hellästi hönkivä naikkonen saa hermot riekaleiksi myös täällä...
Kauniit lakkaukset, jotenkin kuninkaallinen fiilis värien puolesta :D

Vilijaana
54/91 | 

Hehee, mua niin naurattaa ja helpottaa että on muitakin jotka saa raivareita ton Trivago-mainoksen takia ja joiden päässä soi Rannalle, vähän väliä! Mun on pakko vaihtaa kanavaa jos se Trivago-kiimassa oleva narttu alkaa valuttamaan hunajaansa, siis musta se on ihan helvetin pervo mainos joka aliarvioi naisia kuus-nolla. En siis kertakaikkiaan voi ymmärttä mitä mainoksella haetaan (matkustan yksin usein mutta tämä ei todellakaan vetoa muhun, päinvastoin). En siis ikinä aio käyttää ko firman palveluja, mikään mainos ei koskaan ole saanut mua ärsyyntymään näin paljoa, olen useampaan kertaan yksin raivonnut mainoksen alkaessa. Rannalle-biisi on kokenut samaa kaarta kuin monella muullakin, ärsytyksen kautta jopa ihan kivaksi hoilotukseksi mutta en kyllä ikinä tule siitä tykkäämään. :D Zalando ja Pepsodent ei mua ärsyt'ä sen sijaan lainkaan, Zalando itse asiassa naurattaa mua. En silti ko firmaa koskaan k'äytä. Joku appelsiinimehumainoksen biisi taisi mut muuten vuosi+pari sitten saada melko raivoisaan tilaan mutten onneksi enää muista enempää siitä.

Kiukkis
55/91 | 

Yhdyn noihin rai-vos-tut-ta-viin mainoksiin!! Tällä hetkellä äippälomaa vietellessä telkku on päällä enemmän kuin ennen, joten en voi vaan sietää joitain mainoksia. Tuo Trivagon mainos tällä hetkellä eniten inhokki, sit kans hetki sitten mainostettiin sitä ohjelmaa, jossa naiset lähtevät viikoksi pois kaupungista ja miehet jäävät kotiin lasten kanssa.. "rairai TICO TICO......" EN VOI SIETÄÄ! :D mutta hmm.. ehkä se mainos on sit tehnyt just tehtävänsä, ku se vaikuttaa kuitenkin jotenkin?! ;D

Jossu
56/91 | 

Pahin mainos ikinä on se plakkitunneli mainos, jossa on se itseruskettavista oranssi nainen ja sillä on maailman ärsyttävin ääni!

Jossu

Niin ja tsemppiä vielä loppu rutistukseen! Tuo oli niin jännittävää aikaa :) meidän pikkuneiti syntyi laskettuna päivänä. Päivällä hinkasin vielä ovia ja siivosin ihan tuskassa. Olin varma että ei synny vielä moneen päivään, mutta yöllä lähdettiin synnärille. Aamulla saatiin jo käärö syliin <3 Nyt jo kohta puolivuotias :)

57/91 | 

Se hammastahnamainos on NIIN ärsyttävä! Vielä ärsyttävämmäks se muuttu sillon kun tajusin että se iskän ääni on ollut jossakin lastenohjelmassa joskus! Pokemonissa tai jossakin vastaavassa :D

Ja Trivagosta en edes viitti alottaa...

58/91 | 

Kyllä, ne kaikki mainokset ärsyttää. Mutta eniten se Keiju-mainoksen pikkutyttö. Se joka varastaa mummonsa aamupalan ja vaihtaa purkkiananaksen tuoreeseen (sekö ne muka maksaa? Enpä usko!). Ja pahin, se kun se sanoo huulipunasta "turha lisäaine" eikä anna mummonsa laittaa sitä. Kiihdyn ihan naurettavasti siinä kohdassa. Sen mummo on jotain kahdeksankymmentä, se on huulipunansa ja myös sen puuronsa mansikoilla ansainnut. Kiittämätön nulikka. Onneksi en ole pariin kuukauteen enää nähnyt sitä mainosta. Huh.

min
59/91 | 

Ihana lakkaus! Ps muista jynssätä lakat pois ennen synnärille lähtöä. T. Kätilö :)))

60/91 | 

Heippa! eksyin ekaa kertaa blogiis ja tykkään. Seuraukseen menee :) Mutta joo, ite inhoon monia mainoksia -.- Esim toi trivago mainos alkaa ottaa aivoon jo aika massiivisesti. Samaten se uus pepsodentin mainos? Missä se penska dubbaa isänsä puheita hampaiden pesusta niitten kylppärissä. On niitä varmaan muitakin mutta en nyt traumoiltani muista niitä :D

Virpi
61/91 | 

Kuten useat muutkin täällä, INHOAN sitä trivago mainosta. Ja kun vielä kuvittelen että se hymyilevä nainen puhuu siinä mainoksessa, tekisi mieli vintata koko naikkonen venetsialaisen hotellin parvekkeelta alas. :D Parempi siis sulkea tv tai ainakin pistää mutelle kyseisen mainoksen ajaksi niin saa nainenkn hymyillä rauhassa. :D tää on näitä first world problemia.

Maria
62/91 | 

Täysin samaa mieltä näistä! En voi kohta katsoa töllöä ollenkaan koska en yksinkertaisesti kestä enää sitä Trivagoilevaa kiehnääjänaista enkä Iskän ja Eliaksen hampaidenpesuhetkeä. AARRGHH :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu