Jos olisin runollinen tai harrastaisin mietelauseita, lauantai-iltana sateen jälkeen olisi ollut se hetki kun olisin em. asioihin todennäköisimmin ryhtynyt. Mutta koska olen anti-mietelauseihminen, tyydyin kävelemään hiljaisessa puutarhassa päätyen lähes nirvanaan. Kunnes havahduin että hemmetti, nyt jos koskaan pitää ottaa valokuvia.

Nirvanaani häiritsi myös jokin aika vahvasti hyttyseltä kuulostava inisijä, joka metsästi jalkojani. Damn you verenimijät!

Joka tapauksessa. Sateen jälkeen luonnossa on ihmeellinen hetki. On täysin hiljaista, ilma on raikas ja värit voimakkaita. Vihreän tuoksu on niin huumaava, että pyörryttää. Menen aina sateen jälkeen ulos, edes hetkeksi. Ilmaista sielunhoitoa ja terapiaa, jos hektinen arki uhkaa mielenrauhaa.

Tästä oli täydellistä jatkaa kohti pihasaunaa. Luopuisin varmaan mieluummin talosta, kuin pihasaunasta kesäaikaan, jos pitäisi jostain syystä tehdä valinta. Talvella kallistuisin taloon päin.

Kommentit (8)

oot poot
1/8 | 

Tuossa ensimmäisessä kuvassa oli niin herkulliset värit, että siitä tuli hetken mielijohteesta kännykkään taustakuva. :) Jokin siinä puhuttelee mua! Ihana!

Vierailija
2/8 | 

Samoissa miettiessä itsekin vanhan talon ja puutarhan omistajana. Mutta: niin rehevän puutarhan omaavana, miten ihmeessä saat rikkaruohot kuriin?

Vierailija
3/8 | 

Ompa kauniita kuvia, joista tunnelma välittyy ihanasti. Tuli oikeen ikävä kunnon sadetta :D

Vierailija
4/8 | 

Ai että, on kyllä niin tunnelmallista... Täällä meillä ei vielä muuten kuki mikään. Mutta aika kesäisen näköistä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011