Näin viime yönä unta että olin Tehosekoittimen keikalla ja elämä oli ihanan kevyttä. Aamulla tosin heräsin aivan kammottavaan päänsärkyyn, joten ilmeisesti join keikalla kaljaa :D vanhuus on sitä, kun saa krapulan unissaan juoduista oluista.

Laitetaas lempparibiisiäni kehiin, että muillekin tulee kevyt olo. Tämä fanien tekemä kesäfilkka on äärimmäisen sympaattinen:

[embed]http://www.youtube.com/watch?v=U2YABM3HCKM[/embed]

Mukavaa viikonloppua!

Kommentit (6)

Riksu
1/6 | 

Tehis <3 Valehtelematta voin sanoa että elämäni kaks parasta päivää oli 2009 Tehiksen jäähyväiskiertueen vika keikka Oulussa 15-vuotiaana ja Oton tapaaminen (ja sen perseen näkeminen) viime kesänä festareilla :3

2/6 | 

Mahtava biisi. Yks mun lemppareita, mut ei kai niitä pysty tärkeysjärjestykseen ees laittaan. Liikaa hyviä :)

Kate
4/6 | 

Katoin alussa, että onks tos hamppua, vai mikä kasvi se on... Biologia 5/5 :D heti tuli huoleton kesäfiilis, kiitos siitä.

Noora
6/6 | 

KIITOS! Olen etsinyt tätä biisiä varmaan vuosia (hyvin laiskasti mutta kuitenkin. :D) Hankaloitti vaan kun ei muistanut kappaleesta muuta kuin kertiksen säveltä sinnepäin ja sanoista vain "olet kaunis."

I lav juu!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011