Tässä on maailman monikäyttöisin mekko. Se on helppo pukea vaikka sadalla eri tavalla. Samainen H&M:n mekko on valintani, kun aloitan yksi mekko yksi viikko -haasteen. Olisin voinut periaatteessa aloittaa sen jo tänään, mutta huomenna on tilaisuus, jonne haluan ehdottomasti Katri Niskasen leopardimekon ylleni, joten haaste joutuu hetken odottamaan. 

Tässä asussa yksinkertainen musta mekko sai parikseen viktoriaanishenkisen pitsipaidan ja Minna Parikan creepers-kengät. 

Mekon hyvä puoli on se, että se käy arjesta juhlaan todella vähällä vaivalla. Siksi yksi mekko yksi viikko -haaste on jopa liian helppo tämän vaatteen kanssa. Mutta toisaalta, se on hyvä esimerkki siitä, että monikäyttöinen ja moneen tilaisuuteen muuntautuva vaate on vaatekaapin luottovaruste. 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010