Perjantaina nappasin levyhyllystä matkamusiikkia laukkuun ja lähdin vihellellen ajamaan  kohti Länsisatamaa. Kun kruisaan yksinäni, kuuntelen luonnollisesti omia rallatusmatkamusiikkejani, eli vaikkapa näitä:
Ja sitten. SITTEN! Olen Viinikan liikenneympyrässä, avaan Egotripin kannet, valmistaudun hoilaamaan täysillä Unihiekkaa ja Koivuniemen herraa ja...
...sisällä on EMINEMIN LEVY! SAKU!!!!!! Ihmiset jotka tunkevat väärät levyt koteloihin, pitäisi viedä saunan taakse. Vähintään. Tai älyäisivät edes laittaa jonkun hyvän levyn vaimonsa lempparibändien kansiin hemmetti sentään :D että tuli sitten kuunneltua ihan pariin kertaan Madonnan parhaat tämän viikonlopun aikana.

Kommentit (29)

minora
1/29 | 

Ja tästä syystä minä olen totaalinen levynatsi. Mun levyihin ei kosketa ja ne on kotelossa tekstit suorassa. Auta armias, jos tollanen väärä levy - väärä kotela -keissi tulisi meikän kohdalle... I feel for you, sister.

2/29 | 

Tunnustan olevani "levysurffari", joka laittaa levyn aina siihen koteloon, joka käteen sattuu. Mies ei siitä tykkää ja on vetäissyt useita herneitä asian tiimoilta nokkaansa :D

4/29 | 

En tiedä saisko siihen teipattua... hmm, ehkä siihen keskelle, koska ainakin meidän Frendid dvd:t on kaksipuoleisia

17/29 | 

Myönnän tekeväni itse tuota vailla tunnontuskia :D eihän se ole ongelma lainkaan, kun muistan missä väärässä kotelossa mikäkin on.. Tuo miekkonen vaan ei ole han samaa mieltä :D

19/29 | 

Meillä parhaimmillaan ollut kolme väärää levyä samoissa kansissa eikä oikeaa löytynytkään hetkeen.. Se kun oli toisen levyn alla väärässä kotelussa. Miehet.

Rytsis
21/29 | 

*reps* :D

Me ostettiin just eilen matkalta Parasta ennen - timanttista jyystöä -ysärikokoelma (tuplalevy), nyt on hyvä ajella :)

Ellie
22/29 | 

Ne frendien dvd-levyt on tuskastuttavinta ikinä!!:D laskeskele siinä sitten että montako vuotta on kulunu vuodesta 94 kun levyssä lukee vaan vuosiluku

Cerp
23/29 | 

Ärsyttävää kyllä, kuten myös se, kun huomaa cd-kotelon olevan tyhjä! Pari kertaa jäänyt ilman musiikkia automatkoilla...

tiia
24/29 | 

TOI ON NIIN ÄRSYTTÄVÄÄ! Ja se että levyjä ei laiteta ollenkaan koteloon! Nehän menee "pilalle". Argh :D

milja
26/29 | 

Siis toi on niin raivostuttavaa ja sama pätee dvd levyihin esim. frendien levyissä ei lue edes mitään mikä kausi kyseessä ym niin se on sitten mukava järkkäillä niitä omiin kansiinsa kun jokainen ihan sekasin. Ja kuinka monta kertaa löydän leffojani jostain nhl pelien kansista.

Saara
27/29 | 

En voinu olla nauramatta! :D voiii sua. Mut been there done that, ei oo kiva tunne ku on ottanu tasan yhen levyn mukaan ja Metallican kansien sisältä paljastuu Irinaa..

28/29 | 

Hah. :D No mutta, Madonna on kyllä sen verran pure love, että varmaan ihan mielellään levyn kuuntelee läpi pariinkin otteeseen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013