Jos minun pitäisi kuvailla kaunein mahdollinen vanha kehto, se olisi mintunvihreä ja koristeltu ruusuilla. Voitteko kuvitella mikä oli ilmeeni kun appiukko kantoi yllätyksenä sisään seuraavan kehdon:

Täydellinen. Tämä kehto on teetetty aikoinaan lapissa paikallisella puusepällä miehelleni, kun hän syntyi. Nyt se koristaa meidän olohuonetta ja toimii tyttäremme päiväunipaikkana. En voi uskoa miten minun tyyliseni kyseinen kehto on, pakko sanoa että appivanhemmilla on ollut hyvä maku yli 30 vuotta sitten :D

Tein kehtoon patjan suojaksi keltaiset sydänlakanat, lakanakangaskin on yli 30 vuoden takaa.

Kommentit (12)

Heli L.
1/12 | 

Ihana kehto! Ja tosi kiva paikka päiväunille. Sopii sisustukseenkin. Kiva kun löytyy tuollaisia perintöesineitä. Tunnearvokin on isompi. Hyviä nokosia pikkuiselle.

Emmaus
2/12 | 

Tosi hieno! Tuohan sopii sisustukseen senkin jälkeen, kun sille ei ole enää käyttöä :)

Scotlanstyle.blogspot.fi

Katika
3/12 | 

Mielettömän hieno! Meinasin minäkin kirjoittaa, että tuohan on kaunista katseltavaa senkin jälkeen, kun kehto jää pieneksi, mutta on nähtävästi tullut heti muillein mieleen:) Ottaisin nimittäin noin hienon kehdon ihan muuten vaan, vaikka onhan se kaksinkerroin hienompaa, että siihen saa vielä oman lapsensa nukkumaan. :)

atomi
4/12 | 

Oikeat, kauniisti muotoillut käyttöesineet ovat parhaita sisustuselementtejä. Ei tarvitse erikseen koriste-esineitä, kun perustavarat ovat kauniita ja käytännöllisiä :D Kehto on tosi ihana perintöesine.

Henna
6/12 | 

Eikä! Mie ihmettelin, että kuinka minun kehto on teillä sielä! Serkukset on siis nukkuneet samanlaisissa kehdoissa. Mullaki on tuo tallessa. Se on kaunis. :)

7/12 | 

Tää on kuin oikeankokoinen suurennos mun nukketalon kehdosta! Ja nyt en sano tätä vitsillä, mulla oikeasti oli melkein täsmälleen samanlainen kehto mun nukkevaaveille. Vau... :D Kaunis se on isonakin - etenkin mintunvihreänä!

hanna
www.hannamariav.com

Marsu M
10/12 | 

Uskomattoman kaunis! Kehto on vielä niin mainio nukkumapaikkakin ettei varmaan jää vain koristeeksi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012