Jumaleissön että nyt tuli hienon värinen saunakamari, vaikka aluksi epäilyttikin maalin tummuus! Tumma petrooli sopii hämyisen tunnelman luojaksi kuin nenä päähän, etenkin kun tilaan tulevat kalusteet ovat voimakkaan värisiä. Esimerkiksi tämä vanha keltainen sohvani saa nyt vihdoin arvoisensa ympäristön.Näistä kuvista saanee hieman kiinni siitä tunnelmasta mitä olen hakemassa. Voimakkaat syvät värit, ei mitään hörsöjä. Ajattelin että jotain ronskeja kuparinvärisiä yksityiskohtia voisi lisäillä lamppujen ja kippojen muodossa, mutta se on vasta ajatuksen asteella.

Lattiakin saapui tänään rautakauppaan (oli tilausväri) ja ai että se(kin) on hieno. En malta odottaa että saadaan naputeltua se paikoilleen.

Oli muuten aika jees maalauskeikka tällä kertaa, kun ei tarvinnut huolehtia lattian suojauksesta. Tuo muovimatto kun lähtee tosiaan mäkeen, niin sen sottaamisella ei ollut mitään väliä. Joku teistä epäili olisiko maton alta löytynyt vanhat lattialaudat, mutta ikävä kyllä ei. Pelkkää betonia ja pahvia, joten uusiksi menee koko hoito. Viikonloppuna sitten lattian kimppuun :)

Kommentit (4)

1/4 | 

Upea väri! Voisin ottaa tuota sävyä meidän makkarin seiniin vaikka heti, mutta en usko että vuokranantaja olisi ihan yhtä innoissaan... :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011