Sisäinen Karviseni on ollut tänään hipihiljaa, kerrankin maanantai on ollut iloinen kaveri. Järkyttävästä kiireestä huolimatta olo on mahtava. Lonkassa on mustelma eilisestä tuiskahduksesta, mutta ei haittaa, voin aloittaa tulevan mustelmalaskurini tästä. Ulkonakin on ihanan synkeää, joten taidan sytytellä kynttilöitä kun hakkaan töitä, ehkä se tekee itse hommasta kivempaa.

Kerroinko jo kuinka rrrrrrakastan näitä hassuja violettejä muhkukenkiäni? Rrrrrrakastan!


h8

h8


h10

h10

Kengät: Vagabond (Brandos)

Sukkikset: H&M

Takki: ikivanha, Lontoosta raahattu

Keltainen kynsilakka: Inglot 722, saatu blogin kautta


h11

h11


h9

h9

Mutta nyt takaisin sorvin ääreen, toivottavasti teillä ei ole yhtä kiireinen alkava viikko vaan saatte nauttia synkeästä syysmyrskyn enteilystä ja tuijotella haaveilevasti ikkunasta ulos.

Ps. nyt on ensimmäinen hetki elämässä, kun tarvitsisin kalenteria. Aivojeni kapasiteetti ei tällä hetkellä millään riitä muistamaan kaikkia sovittuja asioita. Yritin kalenteria kertaalleen jo viime syksynä, mutta se jäi käyttämättä. Heti kun sain kalenterin, rauhoituin ja muistin asiat ilmankin. Se oli ikäänkuin backuppina. Mutta josko tällä kertaa saisin homman rullaamaan niin, ettei tarvitse kauhupaniikkistressata että on unohtanut jotain olennaista. Käytättekö te kalenteria?

Kommentit (47)

Sariliini
1/47 | 

Käytän kalenteria ja ostin just toisenkin, pinkin sellaisen työkalenteriksi, se mukavan pieni ja mahtuu kulkemaan laukussa. Kotikalenteri on tarpeeksi iso, johon mahtuu kirjoittamaan (tavallaan pitämään päiväkirjaa). Kalenterit todella helpottaa elämää varsinkin kiireisinä aikoina :-)

2/47 | 

Mä en tulis toimeen ilman kalenteria!

Mulla on niin paljon palavereja ja muistettavia juttuja, että kuolisin jos toi mun kalenteri hukkuis. Siellä on mun koko elämä!

Ja esim. joka sunnuntaihin kuuluu illalla rutiinin omainen alkavan viikon aikataulujen kertaus. Ja siellä on merkintöjä jo ensi vuodella asti :) Tosin ois varmaan ihan hyvä, jos joskus yrittäis muistaa jotain ilman sitä kalenteria, vois aivot toimia ihan erilailla :D

Niin ja toi punainen takki on kyllä niin ihana, että melkein halkean kateudesta!

3/47 | 

Noi on niin ihanat kengät! Mä edelleen himottelen ruskeita versioita noista! Onko noilla hyvä kävellä? :)

millamainen.blogspot.com

saana
5/47 | 

Voi ihana tuota keltaisen kynsilakan ja violettien kenkien yhdistelmää! Vastaväriparit on ihania. :)

Itse en tulisi enää toimeen ilman omaa ihanaa kalenteriani, siellä on siististi muistissa kaikki vapaa-ajanjutuista luentoihin. Kalenterin kadottaminen olisi pieni maailmanloppu. :)

Khaija
6/47 | 

ihana toi väriyhdistelmä. Tuo vähän piristystä pimeyteen!

Haha, etin tätä blogia googlella vaikka kuinkakauan hakusanalla nenniliina ja olin ihmeissäni, kun ei vaan tärpännyt. Aivot vissiin hieman jumissa ;D

khaijastyle.blogspot.com

9/47 | 

Woow...en voisi elää ilman kalenteria. Vaikka muistaisin menot ilmankin niin silti mulla täytyy olla se tai olo on aivan irrallinen ja sekalainen.

Miaow
10/47 | 

En tulisi toimeen ilman kalenteria. Se tietää kaiken, ja kun etsii kauniin kalenterin, sen kanssa keskusteleekin mielellään. Paperblanks on tässäkin ehdoton.

Ellu
11/47 | 

Mulla oli jo yläasteikäisenä kalenteri. Silloin oli muodissa teinikalenterit:) (Tästä voi vetää johtopäätökset mikä ikäloppu täällä lukee blogiasi:) No nykyään mulla on kalentereita kymmeniä. Kaikki on onneks säilyneet tallessa. Niitä on kiva joskus lueskella, ovat samalla päiväkirjoja:) En tulis toimeen ilman kalenteria!

Heidi
12/47 | 

Yleensä ei ikinä kiinnosta mitkään meikit, mutta nyt täytyy kysyä x-rayn kanssa samaa: mikä on tuo aivot räjäyttävä huulipuna???? Heti ekassa kuvassa iski selkäytimeen asti, vau mikä väri!

Mutta kalenterista, ei tulis elämästä mitään ilman kalenteria! Perus opiskelijakalenteriin merkkaan paitsi kouluhommat (luennot, esitelmät, tentit), myös kaikki mahdolliset menot. Kotona on vielä seinäkalenteri, johon merkkaan tallipäivät, kissan painon(!) ja erityiset matkat.

Ajatuskin siitä, että ei olis kalenteria, on aivan käsittämätön! Mähän olisin eksyksissä jo heti kahden päivän jälkeen! :D

tiia
13/47 | 

Viime syksynä' koulussa lätkästiin kalenteri käteen. Enää en osaa elää ilman kalenteria! Kesä ilman kalenteria oli ihan hirveetä tuskaa (en voinu ostaa uutta), vaikka ei ollutkaan mitään suunnitelmia. Jotenki mikään ei toimi ilman kalenteria. Kännykän kalenteri on näin btw ihan turha, aina kun pitää etsiä joku päivä ni se kalenteri käteen ja sivuja selaamaan.

14/47 | 

käytän ehottomasti! En tuu toimeen enää ilmankaan :) yks parhaita syksyn hankintoja on ihanan kalenterin ettiminen ja ostaminen. Siihen tulee laitettua kaikki opiskelujutut ym mutta myös kaikkia ihania pikkujuttuja. Ja usein tulee tuunailtua sitä tosi ihanaks, että sitä on kiva sitten selailla :)

16/47 | 

Oijoijoijoijojioi mäkin rakastan sun violetteja muhkukenkiä!!!Sä sitten lopulta menit ja tilasit WAY TO GO!! Noi on IHANAT, oiskohan noita muissa väreissä vielä hmmhmmm....

anonyymi
17/47 | 

Olen armoton tuuliviiri: Joka syksy hankin kalenterin (saan koululta tai ostan, tänä vuonna jälkimmäistä, koska ayy ei tarjonnut minulle kalenteria?), mutta sen täyttäminen ja ennen kaikkea käyttäminen unohtuvat viimeistään jouluna. Pari päivää sitten ryhdistäydyin taas, saa nähdä mitä tulee tällä kertaa tapahtumaan.

Ostin kokeiluun kalenterin, jota mielestäni kuuluu täyttää vain lyijykynällä (kellertävät sivut, lyijäri pyyhkiytyy hyvin pois), sillä suurin kynnys on varmaan muodostunut siitä, että kalenterin tulee olla kirjoitettu miljoonalla erivärisellä stabilolla: käyttö jää, kun elämä menee kiireiseksi. Uudessa kalenterissani on myös kynänpidike! :)

kiti
20/47 | 

Käytän kalenteria. en muista mitään jos en merkitse sitä kalenteriin heti! se pelastaa :)

Henne
21/47 | 

Voi voi, ei tämmöne lahopää pärjäis ollenkaa ilman kalenteria! Solidaarisuuskalenteri on mukava, siitä löytyy sopivasti tilaa muistiinpanoille ja on myös sivuja sekalaisille piirrustuksille ja "MUISTA TEHÄ NÄÄ ASIAT!!!" -listoille. Tästä tulikin mieleen, että voisin tehdä enkun kirjoitustehtävän, joka olis pitäny palauttaa tänään... Eli aina ei auta ees kalenteri!

Eimii
22/47 | 

Nonni. Juur viikonloppuna laskin omistavani 93 kynsilakkaa ja nyt mulla ei sit oo just ton sävystä keltasta, arrgghh! :D

ano
23/47 | 

Heiii jossain aiemmassa postauksessa vilahti sellainen harmaa viitta/neuleasia/joku :D käytit sitä takin korvikkeena ja olit kääräissyt sen kivan näköisesti harteillesi.. sytyttääkö yhtään? Kun mietin vaan, että voisiko siitä saada mittoja, kun ajattelin väsätä semmosen omin kätösin. Ja ehkä kuvaa "avattuna" siitä, jos ymmärrät mitä tarkoitan :D

Sanna
24/47 | 

Mulla on kyllä koko elämä puhelimessa.. Päivitykset outlookiin ja päivittelee ne ite puhelimeen ja vieläpä muistuttaa.. Paperikalenteria jaksaisi enää pitää :-) Lisäksi lähetellään miehen kanssa lasten menot SMS:llä toisen kalenteriin. Mutta joo piippaahan puhelin miljoona kertaa päivässä.. Ja tietty erikseen privatet ja erikseen työpalaverit.

Ihana asu, tosi pirteä! Mun mielestä nuo kengät on hassuhkot mutta sopii sulle :-)

Sini
25/47 | 

Miekään en tulis toimeen ilman kalenteria, kyllä helpottaa elämää, kun voi tehdä sinne pieniä muistiinpanoja ja merkata menot :) P.S. Ihana asu!

Rosie
27/47 | 

Minä käytän kalenteria, koska olen turhamainen :) ostin tiimarista pienen pinkin kalenterin, missä oli pingviinejä kannessa, laitan muistettavia asioita ylös eri värisillä kynillä ym... Kalenteri saa oloni kovin tärkeäksi hah.

MeA
28/47 | 

Käytän ja samalla en käytä kalenteria. Nyt juuri on aikakausi kun en tee kalenterilla mitään! Ehkä tähän syynä oma työttömyyteni, joten ei kalenteriin ole mitään mitä merkitä (työvuorot, koulutuksen yms.) ja kavereiden tapaamiset muistan ilman kalenteriakin. Mutta heti vain kun työura taas lähtee liikkeelle, joka toivottavasti on pian, niin kalenteri kaivetaan jemmasta esille!

29/47 | 

Olet niin kaunis. Upea. Erityisesti tuo toinen kuva. :) Mutta mitä tuohon kalenteriin tulee niin voi kyllä, kirjoitan kaiken kalenteriin ylös! Unohtaisin muuten varmaan syödä ja nukkuakin. :D Olen ihan toivoton.

Anne
30/47 | 

Täällä kans yks, joka ei käytä - eikä ole koskaan käyttänyt, kalenteria. Ei sellasta jaksa! Elämässä on muutakin tekemistä kuin seurailla kalenteria tai kelloa, ja kun aivot kerran pelittää niin miksi niille pitäisi antaa vähemmän duunia? No comprendo :D

Mun opo sanoi keväällä, että hanki se kalenteri. No, huusin eBaystä söpön kalenterin, mutta siinä ei ollut viikkoja erikseen vaan se on ns. ikuisuuskalenteri. Kun menin seuraavan kerran opon luo ja näytin, että katso jee minä sitten hankin sen kalenterin, niin opo oli että "eiiiiiiii mitä sä tuolla teet eihän tuossa ole edes viikkoja merkitty miten meinaat pysyä kaikesta kärryillä??!!!" :D

Ja sekin kalenteri jäi täysin käyttämättä. Eikun merkkasin mä kerran siihen jotain tikku-ukkoja :D

minora
31/47 | 

Muistaisin asiani kyllä ilman kalenteriakin, mutta kalenteri on asenne. Olen kasvanut siihen kiinni. Sitä paitsi: kaikki sopimiset vaikuttaa huomattavasti tärkeämmiltä, kun on kalenteri kädessä. :D

32/47 | 

Minä oon niin hajamielinen, että käytän aina kalenteria/kalentereita. Tällähetkellä käytössä ovat seinäkalenteri, puhelimen kalenteri ja mukana kulkeva paperiversio. Minäkin kuulun niihin, jotka joka syksy etsii sen kivimman lempparikalenterin ja käyttää kalenteria puolittain päiväkirjana. Tai ainakin laitan ylös, jos olen ollut jossakin muualla kuin kodissa. Välillä vähän kyllä meinaa unohtua koko kalenterin vilkuilu...

33/47 | 

Sähän voisit antaa tai arpoa noi kengät ja takin jollekin lukijallesi. Vaikka esim mulle :-) Khii, tosi söpöjä molemmat. Mukaanlukien sää!

36/47 | 

Noi kengät kyllä on vaan niiiin herkut!

Ite en oo kalenteria käyttänyt enää vuosiin, viimeks opiskeluaikana. Lippulappusille tulee kirjoiteltua muistettavia juttuja, tosin nekin tuppaa hukkumaan... :P

37/47 | 

Olen semmoinen stressierkki, etten pärjäisi ilman kalenteria. Vaikka tietäisin mihin luentosaliin olen matkalla, niin viiden minuutin aikana se pitää varmistaa pari kertaa.

Kalenterista on myös kiva katsella mitä edellisenä vuotena onkaan tullut tehtyä.

Hanne
38/47 | 

Noi liilat kengät on iiiiiihan syötävät!! Diggaan tosta korosta erityisesti. Ja joo, mä käytän kalenteria (oon kyllä semmonen neurootikko että muistan yleensä kaiken ulkoa ensikuulemankin jälkeen, mutta kalenteri on vain se "tarkistusväline") :D Mua auttaa kalenterissa se, että pystyn silloin paremmin hahmottamaan, mitä kunakin päivänä pitäisi tehdä. Kuten sanottua, ajat ja paikat muistan yleensä ilmankin. Tyypillinen naisen ongelma: norsun muisti, mutta sitten kärsitään jonkinasteisesta spatiaalisen hahmotuskyvyn häiriöstä ;)

39/47 | 

Käytän! Sekä sellaista vanhanaikaista paperisysteemiä, että kännykän kalenteria (tosin en ole vielä keksinyt miten sen saa hälyttämään jos on jotain tärkeetä) siis toisin sanoen unohdan aika helposti käyttää kalenteria, mutta se on mukanani aina. Ja sitten mulla on vielä sekin, etten halua tylsää normi kalenteria, vaan jotain erikoista, tänä vuonna tilasin ebaysta liisa ihmemaassa kalenterin - ja oonpas sitten käyttänyt sitä vähän aktiivisemmin...

Metti
40/47 | 

Käytän Helsingin Yliopiston Ylioppilaskunnan paperikalenteria, koska se on ilmainen. Enkä tosiaan luota omaan päähäni tarpeeksi. Tänä vuonna kalenteri on jopa tosi nätti, kivan värinen ja makee kuva, kaksi aikaisempaa ovat olleet tylsiä! Ikävä kyllä tästä versiosta oli jostain syystä poistettu erittäin hyödylliset osiot, kantakaupungin kartat ja raitiolinjakartat, jotka ovat pelastaneet minut usealta eksymistilanteelta... Kätevänä tyttönä siirsin viime vuoden kalenterista nuo sivut uuteen kalenteriin!

rii
42/47 | 

Aloin tän vuoden tammikuussa käyttämään kalenteria. Vuosia oon yrittänyt, mutta ei. Kyse oli siitä, että en ollut tavannut Sitä Oikeaa Kalenteria. Eli Moleskinen isoa mustaa vuoden kestävää kalenteria, jossa on joka päivälle oma sivu. Ahh. Tätä on rakkaus. <3

Muodista tajuamaton
44/47 | 

Huh sentään, nuo kengät ovat aivan hirveät! :D Olen varmaan aivan taukki mutta en vaan käsitä :D

Patricia
45/47 | 

Nelliina!! Lisää suoraa tukkaa, näytät taivaalliselta muutenkin mut toi vaan on niin... upea. ja asu kynsiä myöten on täysi 10! Hyvä maanantai! ;)

PS: Kalenteri on mun leppoisa kaveri. Rakastan myös sitä, että näen asiat (työvuorot, vapaapäivät, muistettavat jutut) konkreettisesti paperilla. Tunnen lievää paniikkia jos on paljon muistettavaa ja PAKKO muistaa kaikki ulkoa.. Lisäksi saan suurta tyydytystä kun mulla on paperilla tyhjiä päiviä. Oikein korostuu se, että saan tehdä silloin just mitä huvittaa ilman aikatauluja tai velvollisuuksia :) Lisäksi pidän kalenteriin pientä kirjaa menkoista ja satunnaisesta urheilusta :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013