Jos lähimatkailukohteena on Maarianhamina, Itäsataman Merikorttelia ei kannata jättää väliin. Sieltä löytyy pieniä putiikkeja, upeita merimaisemia, idyllisiä venepaikkoja ja todella hyvää ruokaa. Merikortteli on aito pala historiaa, jossa aikamatka on taattu. Joka nurkalla tuoksuu terva ja puu.

Ja pizza! Pub Niska on maineikas pizzapaikka, jonka listalta löytyy toinen toistaan herkullisempia vaihtoehtoja. Sapuskan voi nauttia joko ulkona tai sisällä. Paikan tyyli on rento ja ruosteisen rouhea, sanoisin että melko hipster, mutta hyvällä tavalla. 

Vatsa täynnä pizzaa on hyvä siirtyä vaeltelemaan Merikorttelin laitureita ja museokohteita. 

Alueen venevajat ovat erityisen kuvauksellisia, ja joidenkin vajojen seinissä on erikoisia ihmisen kokoisia kuvia. Ne näyttävät siltä kuin ne olisivat valtavia suurennoksia vanhoista valokuvista. Useimmat kuvat ovat viehkeitä, mutta samalla vähän hyytäviä. Jos joku tietää näiden tarinan, olisi kiva kuulla. 

Merikorttelin koluamiseen kannattaa varata ruokailuineen muutama tunti, sillä joka nurkalta löytyy lisää kiinnostavaa nähtävää ja tutkittavaa. Täällä viihtyvät niin lapset kuin aikuiset.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat