En juurikaan käytä murrettuja sävyjä vaatteissani, enkä varsinkaan vihreää. Kaupassa esimerkiksi en ikinä tarttuisi poltettuun oranssiin, metsänvihreään tai viininpunaiseen. Siksi olinkin ihmeissäni, että pidin niin paljon Selectedin liehukkeesta, joka tuli mukana vanhan kamppiksen pressipakkauksessa. Olin ensin ajatellut antaa sen siskolleni, jota murretut värit pukevat upeasti, mutta sorry vaan muruseni, et saakaan sitä :D Nyt olen iloinen, että sovitin sitä ylleni väristä huolimatta, it`s a keeper.






r4

r4

Naminami tuota Kirsi Nisosen Cailapille suunnittelemaa nahkarusettia <3 ei voisi olla enää enempää näköiseni (saatu blogin kautta).






r3

r3

Näistä New Yorkista ostamistani kengistä toivottiin lisäkuvia joten tässä tulee. Olen käyttänyt noita nyt joka päivä tällä viikolla ja ne ovat ihanat jalassa. Olkoonkin matala korko meikäläiselle, mutta ne ovat silti somat.






r1

r1






r2

r2

Ronskista vetoketjusta huolimatta kengissä on sopivasti naisellisuutta, ehkä se on tuo pyöreä kärki?

Kengät ovat merkiltään Miz Mooz, kannattaa ehdottomasti käydä merkin liikkeessä jos pyörähtää NYCissä, ainakin Sohosta löytyy. Upeita värejä, vintage-like malleja, panostus mukavuuteen ja hintatasoltaan noin Vagabondia. Paitsi minun poponi olivat sample salesta alle 50 euroa ja puhuin niistä vielä NY-veronkin pois :D T: alennuslöytöjen kuningatar.

Kommentit (12)

Tiina
1/12 | 

Saako Miz Moozista myös pieniä kokoja - siis Suomen kokoa 33-34? Tai osaatko suositella hyviä pienten kenkien kauppoja, mieluiten jossain Mid-Manhattanilla?

2/12 | 

Ootko sä tehnyt jotain sun hiuksilles? :o Kun näyttää jotenkin entistä vaaleemmilta.. Mutta hei noi kengät on ihan mahtavat!!

myohmy
3/12 | 

Minä kyllä skippaan murretut värit, vaikka niin kauniita ovatkin. En ole löytänyt vielä poikkeusta tähän sääntöön. Mutta piti kysyä, että miten olet kokenut värit nyt hiusten muodonmuutoksen myötä? Onko vaateväreissä tullut ongelmia vai onko kaikki solahtanut ihan hyvin yhteen vanhojen vaatteiden kanssa? Itse ainakin huomasin, että kun vaihtoi hiusten värin ihan tummasta vaaleaan niin se vaikutti myös vaatteisiin. Ei mennytkään ihan yksyhteen.

6/12 | 

On ne vaan hienot kengät! Tuo pyöreä kärki tosiaan tekee niistä herttaiset, vaikka eivät olekaan mitkään söpöstelyklopot :)

Kerttu
7/12 | 

Ihanan näköiset kengät, sopivat varmaan moneen menoon. Hei mistä noi sun farkut on?

Kirsikka:)
10/12 | 

Ihan surettaa että noin upeat kengät ovat niin tavoittamattomissa. Nimenomaa juuri sopivan rock ja samalla herttaiset. Perfect. Joku täällä ruudun takana kuolaa ja kadehtii.... Hmmmm....

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu