Me poikettiin viikonloppuna extempore läheisellä Ilolan maatilalla syömässä. Ilola tarjoilee lähiruokaa, joka valmistetaan alusta asti itse ja kotiruoka saa siinä keittiössä gourmet-merkityksen. Aivan uskomattoman hyvää, en voi käsittää miten perunamuusi, pyttipannu ja muut klassikot voivatkin olla niin maistuvia. Myös meidän Annin mielestä, jolla on meneillään kunnon uhmaikä ja EI-vaihe. Pienen natiaisen päättäväisyyttä ei voi kuin ihailla. Kun alle metrinen puhisee jalkaa polkien ja kertoo kunnon mansemurteella, että en mä haluuuuuu! 

Rusettipanta: ystävän tekemä / Vihreä hame: Mango / Bootsit: Vintro / Takki: Object

Sapuskan nauttimisen  ja Pipsa-koiran pussailun jälkeen tehtiin kierros Ilolan maatilalla, mutta eläimiä ei vielä ollut ulkosalla kovinkaan monta, johtuen tästä jäätävästä kelistä. Tänä vuonna kuulemma toukotyöt ovat viivästyneet oikein kunnolla, eikä ihme, sillä tänäkin aamuna meillä Toijalassa satoi taas kerran lunta. 

Aivan valtavan suuri kukko kuitenkin tepasteli pihalla Annin riemuksi, ja hevosiakin nähtiin. 

Ilolan patojen ääreen tulee tehtyä paluu säännöllisin väliajoin. On hienoa, että maatilasafkaamiseen on meillä mahdollisuus ihan vieressä. Tällaisia paikkoja pitäisi löytää Akaan lähimaastosta enemmänkin, saa vinkata jos joku paikallinen tietää. 

Kommentit (3)

Riikka1
1/3 | 

Tosi kaunis hame sulla! Huvittaa tuo uhmaiän ilmeneminen, mulla kanssa yksi melkein kolme-vuotias pojannatiainen, joka suuttuessaan puhisee ihan raivona: minä en syö enää koskaan / minä en koskaan pue päälle / minä en koskaan istu potalle. Jne, riippuen vähän siitä mitä milloinkin on ilkeä äiti ehdottanut. :D Huikea ikä ja parasta siinä se miten toinen on niin tosissaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010