Miksi oi miksi minun pitää joka kesä käydä lyömässä päätä seinään alennusmyyntien kanssa... Teen parhaat alennuslöytöni silloin, kun ei ole virallisia alennusmyyntejä ja sillä selvä. Niina, usko jo! Alennusmyyntireissun kurjuutta lisäsi myös se, että osuin (tietenkin) sadekuuroon ja kastelin sekä kenkäni että tukkani niin, että näytin märältä koiralta (ja tuntuikin siltä). Universumi yrittää selvästi opettaa minulle, että pysy kaukana sale-kylteistä (jollet pysy, laitan sadekuuron niskaasi :D). Olisin vaan halunnut jonkun valkoisen liehupaidan, mutta ei väkisin, pitäkööt tunkkinsa.

Tässäpä ajalta ennen märkäkoiralookkia (siitä ette saa todistekuvaa, koska olen jo kietoutunut pehmoiseen jättihuppariin) yksi mekkonen, jonka bongasin alesta ennen aleja. Kyttäsin tätä kaunotarta New Yorkissa H&M:llä ja hahaa, kannatti odottaa, se oli Suomessa puoleen hintaan. Mintunvihreä ja minä ollaan ystäviä.
Mustelmaisten koipien peittona vaaleat pitsisukkahousut. Ihan noin kalmakoipi edes minä en ole, vaikkakaan ei kyllä kovin kauaksi totuudesta jää.
Luulen, että nyt on aika kuumalle kaakaolle, hyvälle kirjalle ja sohvassa myyryämiselle, what say you?

Kommentit (12)

1/12 | 

Meikksis tekee alennuksesta löytöjä asuste- ja kenkäosastolta. Inhoa alennusmyyntien täyteen tupattuja vaaterekkejä ja kyynärpää viidakkoja, joten suosista suuntaan eri apajille.

Kadehdin sun upeaa tukkaa!

4/12 | 

Juuri mietin täällä sateen keskellä, että mitä teen, kun surettaa tuo sää. Kaakao! Kiitos Niina<3 Kirja mulla onkin jo valkattuna, muistaakseni säkin tykkäsit Sookie Stackhouse -sarjasta? ;)

Kati
8/12 | 

Sulla on aina ihania mekkoja. Itse en tunnu koskaan löytävän sellaista, joka piilottaisi mahani. :P Ehkä olisi aika treenata sitä hieman enemmän...

Nea
10/12 | 

Ootko käynyt Brightonissa Englannissa? Mulla olis ylihuomenna lähtö sinne ja aattelin että kun olet vissiin useasti käynyt Englannissa että jos olet Brightoniinkin päin eksynyt vaikka. :) Ja todella ihana mekko tuo muuten!

maaretta
12/12 | 

jäin hetken hölmönä tuijottamaan tuota mekkoa, että mitä siinä on niin tuttua kunnes tajusin, että sehän on minun työmekkoni! haha. kyllä kesti hetken. ostin toisenkin "varamekoksi" töihin niin se jää sitten omakseni. hirveästi ei vain kannata pestä näköjään (tai siis hirveän kuumalla vaan ennemmin huuhtaista käsin) sillä omastani venyi helma jotenkin kummasti sivuista..vaikka en todellakaan roikottanut sitä pyykkinaurulla helmasta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011