Kaikkein parhaimpia kirppislöytöjäni kautta historian ovat olleet Made in Finland -lapulla varustetut vanhat vaatteet ja kengät. Meillä on osattu valmistaa kestäviä ja kauniita tuotteita, niin kenkien kuin vaatteiden saralla. Olen siirtynyt kirppistuurissani myös lastenvaatteiden puolelle, löysin tässä taannoin Annille maailman kauneimman vuoritetun vakosamettihatun. Se on wanha, se on punainen, siinä on nappi, se on valmistettu Suomessa ja se on aivan täydellinen.


Samalla keikalla löysin myös pari nättiä mekkoa, toinen talveksi ja toinen kesäksi. Molemmat ovat ovat joustofroteeta eli aika retroja nekin. Sininen mekko on merkiltään Taimi, se on minulle ihan vieras mutta google osoitti kohti kotimaista Verson Puotia. Sateenkaarimekossa lukee Kids, se taitaa olla jokin ketjukauppatuote.Lapsen lempipuuhaa on nykyään kivien hypistely. Ja kaiken muunkin hypistely, mihin kädet yltää. Kun tähän vielä yhdistää innokkuuden maistaa kaikkea mitä käsiinsä saa, on ulkona leikkiminen äidille melkoista tuskaa :D Nurmikolle pudonneiden mätien omenoiden perään juostaan sellaisella spurtilla että en ole edes tiennyt tytön pääsevän niin lujaa! Onneksi oma reaktiokykyni on nykyään aika huikea. Osaan väistellä taitavasti huitovia käsiä (kun on ruokaa lusikassa), napata tytön kiinni ennen ruusupuskaan ehtimistä ja kerätä mädät omenat nurtsilta salamannopeasti. Käy liikunnasta tämän 1-vuotiaan kanssa touhuaminen ^^

Kommentit (11)

Laura

Meinasin ihan spontaanisti jopa moikata sua :D sit ku tulin lähemmäksi, lähdit pois, olisin tullut jutteleen. Ihan heti en kyllä olis uskonut suhun törmääväni siellä :)

5/11 | 

Anniin liittyen tuli mieleeni, että onko teillä jokin lapsiportti, ettei neiti pääse kiipeämään yläkertaan vai onnistutteko pitämään muksun jollain muulla keinoin pois portaikosta?

Laura
7/11 | 

Ei liity nytten mitenkään mihinkään, ainakaan tähän. Mutta, olitko tänään syömässä keppanassa? :) vai onko olemassa joku toinen, jolla on pieni lapsi, pukeutuu ihanaan mekkoon, kulkee Parikan kengissä, ja joka on pitkä! :D

Kerttu
8/11 | 

Hyviä löytöjä. verson puodilla on kivoja vaatteita. Harvoin törmää noihin kirppiksillä. Nettikirppareilla kyllä liikkuu:)

Turun Tilda
9/11 | 

Tuttu juttu! Pojalle valitettavasti löytää vähemmän laadukkaita vintagevaatteita, mutta itse olen majaillut loppukesän pelkästään vanhoissa suomalaisissa 70-luvun puuvillamekoissa: ne kun ovat paksua puuvillaa ja voi pestä 60-asteessa. Kun niiden makuun pääsee, ei nykypäivän rättikauppojen tuotteita oikein voi edes vaatteiksi kutsua ;)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Totta, nyt kun mainitsit. En muista että kirppiksellä olisi tullut vuoden aikana ollenkaan vastaan vintagevaatteita poikalapsille, ellei sitten unisex-tyyliä lasketa. Minä vielä käyn läpi myös poikien vaatteet, koska sieltä voi löytää kivoja värejä myös tytölle :)

Minullakin on yksi 70-luvun suomalainen puuvillamekko ja se on kyllä ihan vertaansa vailla <3

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011