Tuskin olen ikinä nähnyt noin surkeaa elokuvaa, joskin Matthewn vatsalihasten vuoksi olen valmis antamaan anteeksi jonkun verran :D mutta silti, jos halutaan tehdä hauska elokuva naisia varten, niin yrittäkää nyt herran tähden vähän enemmän. Vaikka ei sillä, kyllä meillä oli hauskaakin.

Vaelsin kohti Plevnaa seuraavanlaisella asulla, vanha Marimekkomekkoni teki paluun. Minun on pakko säilöä lempivaatteitani aina hetkeksi aikaa pois käytöstä, etten kyllästy lopullisesti. Kun mekko on ollut koko kesän hyllytettynä, se tuntuu nyt kuin uudelta. Aivan yhtä kiva kuin aina ennenkin.
Ja se hattu. En halua liikkua enää mihinkään ilman tuota, se on niin minun. Ystäväni mielestä se oli ihan kauhea, ja siksi juuri rakastankin sitä :D ihana keltainen hassu hattuni <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (13)

Anni
2/13 | 

Mä taas yllätyin positiivisesti. Oli kaikkien odotusten vastasta että mä a) menisin kattomaan kyseisenlaisen elokuvan tai b) saati pitäisin elokuvasta joka kertoo strippaavista miehistä, mut kuten nimimerkki mm yelmpänä sanoo, kyseessä ei ollukaan perus pintaliitohollywoodkomedia joka tehtiin jotta voitas näyttää luvallisesti lähestulkoon alastomia miehiä tekemässä ties mitä. Mä en välitä miesten vatsalihaksista enkä strippaamisesta mut sekin meni koska leffa oli muuten ihan hyvä, ja kyllähän Tatum tanssii ihan järjettömän hyvin. :D

P.S. "Sen vaalean pimun" nimi oli Brooke, ja ei, en käyttänyt googlea.

sinna-riikka
3/13 | 

Kerrankin joku on kanssani samaa mieltä tuosta elokuvasta! Se oli ihan surkea! :D

Taru
4/13 | 

Blogimaailmassa elokuvaa hypetettiin niin paljon, että minäkin jo ehdin innostua siitä. En ole vielä käynyt sitä katsomassa. Kaikkialta olen kuullut pelkkiä haukkuja elokuvasta, miten huono se onkaan. Pitänee miettiä, menenköhän katsomaan elokuvaa ollenkaan.. :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

sanotaanko niin että voit kyllä odottaa videollekin, ja kerää silloinkin iso kaverilauma ympärille kommentointikerhoon, niin ehkä silloin siitä saa jotain hauskaa irti. Oikeasti, leffassa oli välillä niin myötähäpeää herättäviä dialogeja ja kohtauksia, että kiemurtelin penkissä, mutta toisaalta kaverin letkautukset viereisellä penkillä sai nauramaan ihan vääränä :D Mutta hyviä vatsalihaksia herroilla kyllä oli, siitä plussaa :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Emma
6/13 | 

Siis huonohan se juoni oli, mutta ketä nyt jaksaa se juoni kiinnostaa kunha näkyy paljasta pintaa :DD

inneJ
7/13 | 

Totuushan on se ettei Magic Mikea oo juonella pilattu. Mutta mua se ei haitannut, koska lähdin leffaa katsomaan ihan puhtaasti niiten tanssikohtausten takia. Ne toimi ja uppos.:D Muun ajan keskityin syömään popcornia.

mm
8/13 | 

Sehän ei ole oikeasti "hauska elokuva naisille", vaan sodenberghin elokuva, joka on ihan toista tyylilajia.

Sen markkinointi on vähän omituinen, ja sen takia varmaan on syntynyt väärinkäsitys sen elokuvan tyylilajista.

Athelas
9/13 | 

Juu ei kai tuota leffaa mennä katsomaan juonen takia... =) Ehdottomasti tyttökaverit seuraksi ja paljon OH MY GODeja kehiin! Se on muuten jännä juttu, ylipäätään, että miesstrippareita käydään katsomassa livenäkin aika paljolti juurikin myötähäpeän ja nolostumisen riemun vuoksi. Niin kuin Channing Tatum itse sanoi omista kokemuksistaan, että miehet katsovat naisstrippareita himoiten, mutta naiset tulevat esitykseen kiljuakseen ja punastellakseen tyttökavereidensa kanssa. Toki tanssivat hyväkroppaiset miehet ovat myös hotteja, mutta reaktiot ovat paljolti tyyliä "I can't believe he just did that". No joka tapauksessa, kyllähän tuohon pari tuntia sai elämästään kulumaan, mutta tuskin katson uudestaan. Alex Pettyferin täydellisyydestä huolimatta!

Iipu
10/13 | 

Juu, niinkuin niissä some-e-cardseissakin siunailtiin, "i want to go and see magic mike because the plot sounds really tempting, said no one ever."
Elokuva oli huono, oli sen idea ja tarkoitusperä mikä tahansa. Mutta voi jeesus. Kun suurimmalla osalla meistä suomalaisista naisista kotona odottaa varsinainen mörökölli jolla on tukka aina takussa ja leuka sängellä, ja joka ei koskaan, missään olosuhteissa ikinä tanssi, saatika strippaa eroottisesti, on tämmöinen pyllyjen ja lihasten räjähdys ihan tajunnanräjäyttävä. Parisuhde on kaunis ja maailman paras asia, mutta jumalauta jos ei välillä saa katsella kunnon Channingeja ja Pettyferejä niin mä en ainakaan ala.
Maailman naisten tarvitsee katsella kauniita miesvartaloita aina silloin tällöin, ihan niinkuin maailman naisten tarvitsee kävellä korkokengillä aina silloin tällöin, tai kihartaa tukkansa aina silloin tällöin. Se on osa naiseuden suurinta etuoikeutta, turhamaisuutta, joka on itseisarvo jollain mystisellä ja symbolisella tavalla.

Elokuva oli huono, mutta kamoon. Kuka meistä muistaa esimerkiksi sen vaalean pimun nimen? Se on täysin irrelevanttia.

<3, Iipu

Ps. On tuo hattu kyllä aika sairas =D

Halina
11/13 | 

Wau eirlaista komemmenttia elokuvatsa, joten taidan käydä katsomassa sen jo ihan senki vuoksi että voin miettiä oman mielipiteeni:DD Haluaisin kyllä nyt just sellasta ei-niin-syväällistä katsottavaa, mutta komeita miehiä ;D Katotaan vastaako leffa tähän tarpeeseen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012