Käytin yläasteella rakkaat maiharini niin loppuun, että lopulta niistä irtosi pohja. On paljon kivempaa omistaa paljon kenkiä, jolloin mikään lempparipari ei pääse tekemään lopullista kuolemaa. Sitä paitsi kenkiä ei saisi muutenkaan käyttää monta päivää putkeen, vaan parin päivän levot välissä kasvattavat käyttöikää. Että kannattaa omistaa useampi pari kenkiä :D Järjestän taatusti surukulkueen sinä päivänä, kun nämä Fly Londonin tyttömaiharini ovat lopussa.


s7

s7


s6

s6

Silitin eilen yli kaksi tuntia (!!) vaatteitani. Olen saattanut joskus mainita kuinka paljon inhoan silittämistä, joten voitte kuvitella kuinka kiva loppuilta eilen olikaan. Not. Mutta se hyvä puoli tässä ryhdistäytymisessä oli, että sain ihan helkkaristi ihania vaatteita käyttöön :D en ole käyttänyt tiettyä osaa vaatekaapistani (lue: niitä jotka on pakko silittää pesun jälkeen) pitkään aikaan, ja nyt ne kaikki ovat käyttövalmiina! Ihanaa! Tämäkin vanha  raitamekkonen on suoraan silityskasasta. Tuntuu siltä, kuin olisi saanut ihan uuden vaatekaapin hahha. Säälittävää, tiedän. Minä vaan en voi kestää silittämistä.

Kommentit (13)

höhö
2/13 | 

Hahhaa inhoon kaikkia kotitöitä enkä osaa laittaa ruokaa, mutta rakastan silittämistä. Se on kuule kivaa. Sä et vaan ymmärrä... :)

4/13 | 

Periaatteessa ikävistä hommista tekis hitusen helpompia se, ettei vaan antaisi niiden kasaantua mielettömiksi keoiksi, mutta eipä tuo ainakaan multa onnistu kuin aivan pienen tovin kerrallaan. Jossain vaiheessa asiat vaan kasaantuu ja sitten on suururakka edessa. :D

Silittämisen suhteen mun fiilikset vaihtelee aika paljon ihan silitettävien asioiden mukaan. Joitain asioita (kuten tyynyliinoja) on ihan kivakin silittää, mutta esimerkiksi kauluspaidat ovat yhtä helvettiä. Onneksi mä olen pääasiassa hankkinut lähinnä sellaisia vaatteita, jotka eivät vaadi silitystä, tosin se kyllä hieman rajoittaa valikoimaa toisinaan...

Mua auttaa aika usein se, et on jotain seuraa, kun tekee jotain ikävää/tylsää/välteltyä asiaa. Homma tulee paljon mukavammin tehtyä, kun voi samalla jutella jostain mukavasta.

overdose
5/13 | 

Mä voin tulla teille silittäjäks ! Jostain syystä mä rakastan sitä, samoin ku esim tiskaamista, imurointia... Harmi vaan et oon nii laiska etten melkeen koskaa jaksa tehä noita juttuja, mut sitte ku jaksan nii oon iha pähkinöinä koko ajan :D

Fantome
6/13 | 

Vaatteet, jotka on pakko silittää ennen päällepukemista...Hmm, onko sellaisia vaatteita olemassakaan? :D Inhoan myös silitystä yli kaiken, enkä edes omista just nyt mitään rautaa. Käytän kyllä silti kaikkia kledjujani, enkä jaksa miettiä jotain pikkuryppyjä. Päällä ne suurimmat rypyt oikenee, ja loput ei ole niin justiinsa. Mutta olen vasta opiskelija, joten tuo voi selittyä sillä.

Voitko luetella sen tyyppiset vaatteet, joita silität? Ei kai munkin tarvitse siirtyä samaan hommaan, kun valmistun ja pääsen työelämään. :D

pussijamssi
7/13 | 

En ole koskaan omistanut silitysrautaa ja hyvin on pärjätty kun olen kuivattanut ryppykaverit henkareissa ja vienyt kylppäriin sillä välin kun olen suihkussa - kostea höyry ilmeisesti vähän oikoo.
Nyt tosin näyttää pahasti siltä että yksi mekonpirulainen kaipaisi kyseisen vekottimen Qmaa kosketusta, mikäli aion sen pikkujouluihin laittaa.
Saisi olla sellaisia silityspalveluja vaikka vaatekaupoissa, euron per vaatekappale : D

Kuka silittää tyynyliinoja? Miksi? :> Siinähän ne rutistuu^^

JJM
8/13 | 

Moni muukin on näköjään ilmottautunut sulle jo silittäjäksi, ja täällä ois kans yks sellanen, joka rakastaa sitä! Samoin imurointia ja tiskaamista :D Ne on terapeuttisia hommia. AHH!

vakiolukija
10/13 | 

Oon kuullut vinkin että silittäminen on paljon hauskempaa kun silityslaudalle varaa esim hieman Baileys:iä tai mikä nyt se suosikki juoma oikein onkaan. Ja kuulemma siivous puolison kanssakin on muutaman lasillisen jälkeen vähemmän kireää :).

Lia
11/13 | 

Apua, miten teidät hullut silitys-/tiskaus-/imurointifriikit saa adoptoitua??
Täytyy myöntää, että en juurikaan harrasta silittämistä. Ainoastaan juhlat tekevät poikkeuksen, kun haluaa vaatteiden olevan viimeisen päälle näyttävät.

12/13 | 

Mä vihasin silittämistä tähän syksyyn asti. Edelleenkään ehdi tekemään sitä koskaan, mutta toimii yllättävän hyvänä aivojennollauksena. Weird.

Maiharit on maailman parhaat kengät. Rakastan korkkareita, mutta oon kävellyt koko hela syksyn mun lesbomaihareilla ja NAUTTINUT!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu