Minun on kohta ihan pakko lopettaa sähköpostin lukeminen kokonaan, sillä altistun jatkuvasti mainonnan houkutuksille. Sitä luulisi, että minun tapauksessani kyseessä ovat kengät, mutta ehei. Tai no vähän nekin, mutta tällä hetkellä kuolaan lähes jokaista syötävää asiaa mitä näen! Juuri kun pääsin jeesustelemasta että terveellinen ruokavalio blaablaa. Joopa joo, tämä viikko on ollut kaikkea muuta kuin terveellinen. No, onneksi vain yksi viikko.

g1maalis14

Ne sähköpostimainokset. Tällä viikolla on tullut tiedotteita mm. Pommacin roselimpparista (limpparinarkkarille aika paha eli pakko saada), Ben & Jerrysin jogurttijäätelö (aaa jogurttijäätelöt!!!) ja Magnumin jogurttijäätelö. Minä en yleensä ole makean perään juuri ollenkaan, en esimerkiksi edes muista koska olisin ostanut karkkia/suklaata tms koska ei vaan maistu, mutta nyt jostain syystä nuo jäätelöt saavat sukat ihan sekaisin. Alan olla melko varma että tästä jätskihommasta muodostuu vielä meikäläisen raskausajan himo, koska ei ole normaalia kuolata näppikselle lukiessaan sähköpostia :D

Help me...!

Kommentit (13)

Henna
1/13 | 

Itselläni alkaa selvästi esiintymään kaksi raskausajanhimoa: tuoremehu ja jäätelö. Sinänsä jännä, että mä normaalisti olen makeista herkuista ihan ehdottomasti suklaan ystävä, mutta nyt suklaa on saanut väistyä jätskin tieltä :)
Mutta mielestäni neuvolan papereissa sanottiin, että jäätelö on sallittu herkku! :)

Sinna
2/13 | 

Hehee, tuttu juttu tuo jätskihimo! Raskaana ollessani sain mm. niin ylitsepääsemättömän hingun, että oli "pakko" syödä lounaaksikin överein jätskiannos, mitä löytyi. Muut söi patonkia ja salaattia, minä söin mascarponelime-jogurtti-toffee-tms-annoksen kaikilla strösseleillä ja kermavaahdoilla. Tuumin, että nyt jos joskus mulla on hyvä tekosyy syödä lounaaksi jätskiä, why not! :D

3/13 | 

Hyvä että mulla on yks ruokajuttu oottamassa vasta viikonloppua ja alkuviikkoo, etten saa sua pahoille teille :)

Tatjana
4/13 | 

Ah Magnumin jogurttijäätelöpuikkoa olen valehtelematta lähes kymmenen vuotta kaivannut takaisin jätskialtaaseen! En meinannut housuissani pysyä, kun viime sunnuntaina zoomailin ihan huvikseni mitä uutuuksia jäätelökesään on luvassa ja bongasin sen ihanaisen. Vaikka keli ei ollut otollinen jäätelölle oli aivan pakko napata mukaan ja syödä heti. Onneksi se oli just niin hyvää kuin muistin! :D

5/13 | 

Jätski himo on paha... Voin varoittaa, että äidilläni oli minua varrotessaan kuulemma paha himo mövenpickiin ja en edes viitsi kertoa minkä kokoinen minä olin kun synnyin ja paljonko äitille kerty lisäkiloja ;D Mut tais sitten tyttärelle periytyä tää jätskihimo ilman mitään raskauksia :D Paras jogurttijätski on ehdottomasti Tampereen jäätelötehtaalla, voi juku se on ihanaa!

J
6/13 | 

Voi miten kaunis kuva susta! :)

Ja otan osaa herkkuhimoon, siihen ei kyllä tunnu oikein muu auttavan kun se, että lappaa vaan sitä herkkua sit suuhun ja potee sen jälkeen huonoa omatuntoa :D Oon just saanu 7kg pois, mutta nyt on joku ihan armoton makeenhimo kans yhtäkkiä jostain iskeny vaikka normaalisti oon enemmän suolaisen perään. Enkä oo ees raskaana!

piitzi
Liittynyt28.2.2014
7/13 | 

Jätskiä on täälläkin himoittu, onneks olen saanut vähän suitsittua itseäni etten ihan joka päivä sitä vedä. Toinen on Maraboun maitosuklaa. Olen aina pitänyt enemmän marabousta, tod näk siksi kun asuttiin lapsuuteni tuolla länsirajalla ja ruotsin herkkuhylly oli niin lähellä =D Kolmas himotus on paprika ja neljäs grillibroilerinkoipi, aaaaah nammmm.

melli
8/13 | 

Voi eiiii! Minulle kävi rasksusaikani juuri niin, että normaalisti vain suolaisen ystävänä aloinkin himoita vain makeita juttuja, karkkia, jäätelöä, kakkuja.. mansikkaeskimo oli herkuista parhain!! Nyt 9kk synnytyksen jälkeen himoitsen edelleen vain ja ainoastaan makeaa :O mums mums!!

Tiiuli
9/13 | 

Katoin ensin että sulla oli vohvelin päällä puoli voipakettia jätskin sijaan :D

NOPPA
10/13 | 

Esikoista odottaessa ja pahimpien kesähelteiden ollessa päällä, oli pakko saada vaniljaeskimo joka päivä! Siskolla sama päivähimo oli suklaapatukka.
Haasteensa jätskireissuille toi alaselkää vihlova kipu vähän yli puolen välin raskautta, ja etukäteen reitin suunnittelu >(missä on aina penkki levähdystaukoa varten)!!
Selkäkipu onneksi helpotti loppuraskautta kohden.
Ja korolliset kengät toivat myös helpotusta--ei 10-senttiset, vaan pari-kolmekin senttiä ruhon alla oli tuhat kertaa parempi, kuin lättänät tossut.

Heli L.
11/13 | 

Se on kuule vaan sitä jätskiä sit vedettävä. Vauva selkeesti kaipaa lisää kalsiumia. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla