- Kaupallinen yhteistyö - Crème Bonjour

Se vaati vain yhden Barcelonan reissun, että ihastuin pysyvästi pintxoihin eli leipien päälle koottuihin pieniin sormisyötäviin. Pintxoista voi tehdä niin taiteellisia ja kauniita kuin vain mielikuvitusta riittää, mutta toisaalta yksinkertaisuuskin toimii haukkapaloissa paremmin kuin hyvin. 

Näin kevään ja pääsiäisen kynnyksellä alkaa tehdä mieli talvisten pataruokien sijaan jotain värikästä ja raikasta. Näissä tunnelmissa toteutin minulle ja miehelleni kahta Crème Bonjourin uutuusmakua, Pekoni & Sipuli ja Oliivi & Yrtit, hyödyntäen sormisyötävän lounaan.

Maustetut täyteläiset tuorejuustot ovat oikotie onneen, jos aikaa ruoanlaittoon ei ole liikaa. 

Pintxot

Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuustoa

Maalaispatonkia siivutettuna

Sokerissa pyöritettyjä karpaloita

Silputtua ruohosipulia

Levitä reilu kerros tuorejuustoa leipien päälle. Koristele sokerissa pyöräytetyillä karpaloilla ja ruohosipulisilpulla. Leivät kannattaa täyttää juuri ennen tarjoilua. 

Maustettu tuorejuusto on niin hyvää ihan sellaisenaan, että leipien koristelut ovat lähinnä visuaalinen seikka. Joskin pari kirpeää karpaloa tuovat potkua pintxoon. Tämä pintxo oli erityisesti miehen suosikki, sillä hieman savuinen Pekoni & Sipuli -tuorejuusto toimii T-rexille takuuvarmasti. 

Kesäkurpitsarullat

Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuustoa

Kesäkurpitsa

Punainen paprika

Ruohosipulia

Suolaa

Halkaise kesäkurpitsa keskeltä poikki ja siivuta molemmat puoliskot pituussuunnassa ohuiksi viipaleiksi. Grillaa / paista siivuja sen verran, että ne hieman pehmenevät ja saavat väriä. Siirrä siivut jäähtymään. Pilko paprika ohuiksi suikaleiksi ja kuullota pannulla niin, että ne hieman pehmiävät. Lisää ripaus suolaa. Kannattaa jättää paprikoihin hieman napakkuutta, ettei sapuskasta tule vetistä. 

Voitele kesäkurpitsasiivut tuorejuustolla, laita juuston päälle paprikaa ja kääräise rullalle. Kiinnitä rulla cocktail-tikulla ja koristele rulla lopuksi parilla ruohosipulin korrella.


Edellä mainittujen sormisyötävien lisäksi siivutin pöytään hunajamelonin, pistelin tikkuihin fetaa ja kirsikkatomaatteja, ja tarjoilin yrteillä maustettuja vihreitä oliiveja. Juhlan tuntua ja ehtaa espanjalaista pintxo-baarin fiilistä puolestaan toi lasi kuohuvaa. Tässä tapauksessa alkoholitonta, sillä kyseessä oli arkipäivän lounas.

Ihanaa pääsiäisen ajan ruokajuhlaa kaikille, nauttikaa! Lisää reseptejä löytyy Créme Bonjourin kattavasta reseptipankista. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011