No huhhuh mitkä pelit eilen! Suomi voitti Ruotsin sekä naisten että miesten otteluissa, mutta etenkään naisten peli ei todellakaan ollut selvää pässinlihaa. Kolme minuuttia ennen toisen puoliajan päättymistä peli oli vielä tasan, eli molemmilla maajoukkueilla oli yhtäläiset saumat voittoon. Luojan kiitos Suomi veti pisteet kotiin parin viimeisen jamin aikana, koska sydäri oli tuloillaan varmasti jokaisella yleisössä.


Saku sai joukkueensa parhaan jammerin palkinnon, ja puhdasta nättiä peliä tuo muruseni kyllä pelasikin. Suomen miesten maajoukkue on lähdössä roller derbyn MM-kisoihin Birminghamiin nyt parin viikon päästä, sitten pääsee jännittämään live streamin ääreen. Minun piti alunperin lähteä mukaan reissuun kisaturistiksi, mutta koska en tiennyt paraneeko se alkuraskauden vessanpöntön halailu ikinä, totesin että parempi kun ei osta lentolippuja ollenkaan. Surku, koska Birmingham olisi kiinnostanut myös kaupunkina. Pitää tehdä erillinen reissu joskus tulevaisuudessa.Loppuläpyjen jälkeen otettiin suunta kohti hotellia ja kun saatiin vielä upgradettua huone saunalliseen versioon, oli loppuillan aika rento meininki.


Vähän turhankin rento. En vetoa tässä vaiheessa vielä ikään, koska tämä vanha (yleensä) kyllä jaksaa, mutta ei helkkari että vei pitkä päivä ja jännät pelit kaikki mehut naisesta. Totaalikuolema.


Tämän päivän ohjelmassa oli enää aamiaisöverit, ja sen jälkeen takaisin Manseen pääkalloneuleessa. Tuo kyseinen neule on matkamuisto Barcelonasta muutaman vuoden takaa, eikä pätkääkään tyyliäni mutta sama se, tykkään siitä joka tapauksessa.


a2maalis14


En tiedä kuinka kauan pystyn enää katselemaan turvallisesti noin jänniä derbymatseja kuin naisten pelikin eilen oli, etten a) saa oikeasti sydäriä tai b) joudu lähtemään synnärille :D eläydyn ehkä vähän liikaa... Olen tähän mennessä pyöritellyt silmiäni fanaattisille urheilun seuraajille (ei voi olla niin kiinnostavaa kun miehet juoksee pallon perässä kenttää päästä päähän), mutta nyt sisäinen penkkiurheilijani on vihdoin herännyt. Kun laji on oikea, innostusta ei voi estää.

Kommentit (11)

Laura
2/11 | 

Ihan mahtavaa katsottavaa varsinkin se naisten peli, sydän kurkussa sai odottaa viime minuuteille asti :D Täällä muuten toinen joka ei oo koskaan kiinnostunut penkkiurheilusta ennen derbyä!

Johanna P.
3/11 | 

kiva toi pääkallopaita, joka on kuvassa päälläsi mustaki. Hienoa et annoit itestäsi niin paljon. Millon sun laskettu aika on?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011