Olen muuttanut puoli vuotta sitten pois Tampereelta ja tässä ajassa joka nurkka on jo muuttunut! Eksyin ihan täysin Stockalle, olipahan sitten vähän uudistettu Herkkua kun en meinannut löytää sieltä hissireittiä (vaunujen kanssa liikkeellä) ulos :D Kiva tällaiselle muutenkin hieman suunnistusrajoitteiselle, joka ei osaa vieläkään edes Koskikeskuksesta oikeasta ovesta pihalle. Osun aina väärälle sisäänkäynnille vaikka kuinka luulen olevani oikeassa paikassa. Taito tämäkin tietysti.


Olin kuvanottohetkellä niin jäässä, että seuraavassa kuvassa näyttäisin jo smurffiinalta. Ei riittänyt villakangastakki tuohon viimaan huhhuh! Sanoisin että jos joku on mestari pukeutumaan aina väärin säiden puolesta, niin minä. Smurffiutumiselta pelasti vain tuo överimuhkea Maison Scotchin villahuivi. Aika etsiä toppatakki varastosta.

p13loka14

Toppatakkia me itseasiassa käytiin etsimässäkin, tosin Sakulle. Sopiva löytyi Inchistä ja siinä samalla pysähdyttiin syömään Bistro Venlan sisäterassille. Tästä tärppiä Tampereen vaunukansalle, Venlaan pääsee nykyään sisään Kuninkaankadun puolelta Inchin portista ja sinne on tosi helppo parkkeerata vaunujen kanssa.
Venlan vuohenjuustosalaatti on yksi suosikkejani, Sokkarin yläkerran ravintolan vuohenjuustosalaatin rinnalla. Tässä oikeastaan tulikin ne kaksi lempparilounaspaikkaani salaattimielessä Tampereelta, joihin tuli päädyttyä monta kertaa kuukaudessa silloin kun olin töissä. Venla voisi minun puolestani avata sivukahvilan Toijalaan, kitooos.

Kommentit (3)

jennnnnivar

Oletko käynyt maistamassa MimiBo:n salaatteja? Entisen Valon tiloissa toimiva suht uusi kahvila, niiden vuohenjuustosalaatti on ihan järkyttävän hyvää.

Iiduska

Onpa ihana nähdä kuvia Tampereelta! Muutin itsekin pois ja keskustassa ei ole sen jälkeen tullut paljoa käytyä. Huivikin on aivan ihana! Mulla on saman henkinen yhden sukulaisen kutomana, ihanan lämmin tosiaan.

Siis aivan mahtavaa, Venla on (nyt?) laajentanu tonne sisäpihalle! En edes tienny.

Mitä tulee Stokkan Herkkuun, niin sen verran harvoin mäkin siellä käyn, et voit arvata miten huuli pyöreenä ja sormi suussa olin Hullareilla :P Oli vielä pikkasen ruuhkasempaa.

Mutta itse asiassa ajattelin tällä viikolla mennä siellä käymään taas, koska Stokkalta tuli kerrankin alennuskuponki, joka hyödyttää mua. Yli 50€ ostoksista ruokaosastolla saa 10€ alennuksen, woop woop! Kuolaan jo mielessäni kaikkia niitä juustoja mitä ostan :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kaksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2017
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013