Oho, ei omenapuita asukuvissa. Kerrankin kameran takana hääri oikea ihminen, vieläpä valokuvaaja sellainen. Olin vähän silmät pyöreänä miten nopeasti Veera teki vain pari pikku säätöä kameraan klik klik ja se oli siinä, kivat kuvat noin minuutissa. Se on helppoa kun osaa.


Syy miksi Manse on asukuvien taustalla oli viime lauantain blogimiitti. En koskaan käy blogihäppeningeissä koska ne ovat aina Helsingissä, mutta nyt kun Maj ja Ida järkkäsivät oman tapahtuman Tampereelle, totesin että menoks. Voi sitä nostalgiaa, järkkäsin itse Fluxin Anna-Marian kanssa Tampereelle blogimiitin vuonna 2008 (vai 2009, voi tätä dementiaa) ja se oli jännää se. Me ei tunnettu bloggaajia silloin juuri ollenkaan ja ajateltiin että nyt sitten tutustutaan ja kutsutaan kaikki ketä ylipäänsä tiedettiin. Oli vähän pienempi tämä blogiscene siihen aikaan, nykyään olisi ihan mahdotonta järjestää ns. yleismiittiä koska tyyliblogeja on tuhansia ja taas tuhansia.

Kirjoittelen blogimiitistä lisää kunhan saan valikoitua kuvat, niitä kun tuli räpsittyä aika reilunlaisesti.


Tämän asun pointtina oli se, että Mangon harmaa asiaperttitakki piristyy ihan uudelle tasolle jos pukee kaveriksi kirkkaanpinkin käsilaukun ja turkoosit nahkahansikkaat. Myssyfarmin pipo ja kauluri saatu blogin kautta.


 

Kommentit (8)

May
6/8 | 

Kävin tänään open skatessa siskosi varusteita hikistyttämässä :) hauska sattuma, kun täältä blogista lajin alun perin bongasinkin. Oli kivaa! Ja nää kuvatkin on tyylikkäät.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012