Yhteen kerättynä mihin kannattaa mennä loppuviikon aikana.

Crocs Store Koskari.

Torstaina 17.10. klo 19-21 voi käydä ihmettelemässä kera avecin onko Crocsilla tarjolla muutakin kuin kumisia puutarhatossuja (näköjään on!). Koskikeskuksen Crocs storen K-18 VIP-shopping illassa on mukana myös Olivian uusi bloggari Magicpoksin Maj, menkää moikkaamaan :)  Ilmoittautuminen mukaan torstaina klo 12 mennessä täältä: KLIK!


Studio 25 Pop Up hässäkkä

Lauantaina 19.10. klo 11-17:00 Kuninkaankadun Studio 25:n alakertaan laitetaan pystyyn Pop Up -tapahtuma, joka pitää sisällään mm. Coston ihania hattuja alennuksella, mallikappalemyyntiä, musiikkia ja hei tää on parasta, BBQ on wheels! Mukana myös vegeburgeri, mutta lihansyöjiä kiinnostanee todennäköisesti eniten mustan kärryn pulled pork burger.


TreLooks katumuotikuvaus Tampereella

Tampereen oma katumuotiblogi TreLooks nykäisee käyntiin kunnolla, kun kaupunkilaisia kannustetaan menemään perjantaina 18.10. klo 11-18 kuvattavaksi hohDEsingiin (Satakunnankatu 24):

"Tule hohDEsingniin kuvauttamaan itsesi ja kaverisi TreLooks blogiin! TreLooks kuvaa Tampereen katutyyliä. Osallistuminen on maksutonta." Lisäinfot KLIK.

 

Lost in Music

Kaikkien manselaisten musadiggarien ykkösfestarit alkoivat än-yy-tee-nyt! Lost in Music 16.-19.10. armaan kotikaupunkimme klubeilla ja pubeissa ja ihan joka puolella. Katso tarkka ohjelma ja lippuhommat täältä: KLIK! Vois kuvitella että sadan artistin kattauksesta löytyy jokaiselle jotakin.


 

Trilleriä yöhön reilun viikon päästä

Tämä on ehkä siistein juttu ikinä! 26.10. klo 00:00 keskustorilla järjestetään maailmanlaajuinen tanssitempaus Thrill the World. Keskiyöllä zombietanssitaan Michael Jacksonin Thriller ympäri maailmaa tasan samaan aikaan ja samalla kokeillaan josko irtoisi maailmanennätys suurimman samanaikaisen joukkotanssin saralla. Ennätys tehtiin vuonna 2009 22 571 tanssijan voimin, ehkä tänä vuonna enemmän? Keskustorilla loikki viime vuonna 127 zombia.

Jollet vielä osaa tanssia Thrilleriä, 13.10. ja 20.10. klo 11.30 -13 järjestetään tätä varten tanssikurssi Ratinan stadionin liikuntasalissa, minne voi mennä kuka tahansa opettelemaan Möykkäel Jaksosen tanssimuuvssit, että osaa sitten loikkia tapahtumayönä. Tai toki voi opetella itsekseenkin. Ja ideahan on tietty pukeutua zombeiksi, siinä missä tanssia. Öööh, no minä haluan tuonne! Harmi vaan että en kykene muistamaan edes kahta askelkuviota kerralla, joten ehkä vain katsojaksi.

Tässä viime vuoden videotaltiointi inspikseksi:

 

[embed]http://www.youtube.com/watch?v=fwLt1Tu2s28[/embed]

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Thrill The World Tampere KLIK!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011