Ostin nettikirppikseltä aivan julmetun hienon mansikkalaukun, josta en malttaisi pitää näppejäni erossa. Vaikka loppuasu olisi miten tylsä musta kaapu tahansa, tämä laukku piristää sen takuuvarmasti.

Yksi oman tyylini kantavista voimista on leikkisät asusteet. Kengät, korut ja käsilaukut voivat olla miten kitschejä tahansa, en tunne rajoja niiden suhteen. Vaatteissa vedän vastavuoroisesti sitten hieman hillitympää linjaa. 

Zaran pilkkutunikan alla on mustat leveähelmaiset shortsit, mutta näissä kuvissa näyttää kyllä tasan siltä että olen unohtanut housut kotiin :D vakuutan että olin ihan siveellinen kuitenkin. 

Laukun alkuperä oli myyjän mukaan brittiläisessä Collectif-nettikaupassa, jonne menin toki heti ihmettelemään. Ikävä kyllä, koska heippa hei tilille. Oli pakko laittaa heti koetilaus sisään aletuotteista, kun silmiin osui se blogissakin jo nähty musta 60-l mekko ja pari muuta puoli-ilmaista helmeä. Tilaus tuli nopeasti ja sixtarimekko ylitti odotukset. 

Kommentit (8)

Katih
1/8 | 

Tuo laukku on niin veikeä, että sen katsominen suorastaan piristää. Tuli mieleen se, kun ostin norsun näköisen kastelukannun ja ilahduin monta kertaa pelkästä sen näkemisestä. :D

tuut
2/8 | 

Hei, mitä mieltä olit tuon Collectif-nettikaupan tuotteiden laadusta? Mekot näyttävät ihanilta, mutta ovatkohan ne hyvin ommeltuja tai kunnollisia materiaaleja? 

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Collectifin oman merkin (Collectif) Dolores-fiftarimekko oli todella hyvälaatuinen, enkä voi vieläkään käsittää sen alehintaa, nyt tosiaan sai laatua melkein ilmaiseksi. Samaten se sixtarimekko oli paksua ja hyvää kangasta, todellinen helmi! Mutta sitten kolmas tunika oli merkiltään Bright&Beautifulin ja se ei nyt ihan laadukkuudellaan pääse keulimaan. Maksoi tosin 5 puntaa joten eipä kai muuta voinut odottakaan. Nätti tunika ja käyttöön pääsee, ei siinä, mutta että laatu selvästi vaihtelee eri merkkien välillä.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010