Vuorokausirytmini on niin sekaisin että jos kirjoittelen jotain omituisuuksia, tiedätte mistä johtuu. Saan kyllä unta vaikka kuinka paljon koska vauva nukkuu tyytyväisenä ruoka-aikojen välillä, mutta tämä koskee päiviä. Yöllä meillä hengaillaan iloisena tarhapöllöä muistuttavan meikäläisen sylissä eikä nukuta sitten millään, kun on vaan niin siistiä kukkua yöeläimenä :D Eli hetken kestää ennen kuin saan oman rytmini (hetkellisesti) käännettyä tajuamaan että yö on päivä ja päivä on yö.

Olen päässyt tässä heti ompelukoneen kimppuunkin, kun kaveri on niin minikokoinen että 50-56cm vaatteet ovat nekin ihan valtavia säkkejä. Tein yhdet pikkuiset pehmotrikoohousut jämäpalakankaasta joka sattui olemaan varastossa, ja nämä nyt sitten pysyvät jalassa.


Työkavereiden onnittelukimpussa oli auringonkukkia, ystäviltä tuli vaaleanpunaista. Ihanaa kun joka huoneessa on tuoreita kukkia.Päivän hameeni mätsää auringonkukkiin. Tämä vekkihame on viime kesän reissulta Flagstaffista ostettu, huomasin sen heti kun kävelin kauppaan sisälle. Leijonankeltainen vetää minua vaatteissa puoleensa kuin magneetti.


Kävin keräämässä mansikkamaalta vähän pirtelötarpeita, ja niitähän riittää. Räksät ja minä käydään nopeuskilpailua kuka saa eniten satoa, olivat pirulaiset jo tottuneet foliosuikaleisiin. Mutta riittäähän näitä molemmillekin näköjään.


Päivän ilme puolestaan menee Nöpön pistetilille:

p2heinä14

Tilanteena vaipanvaihto ja pieni protestirääkäisy :D lemmikit, tuovat taatusti iloa päivääsi.

Kommentit (43)

2/43 | 

Moi! Pakko kysästä, kun huomioni kiinnittyi kuvissa upean persoonalliseen sisustukseen, mistä olette löytäneet noin upeita lipastoja? Tuo tv:n alla oleva, sekä tuo nöpön asuttama ? Aivan ihanan koristeellisia!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
4/43 | 

hahah voi kisua :D Nöpöä ei tunnu itkut paria ilmettä lukuunottamatta kiinnostavan, ja se painelee sitten yläkertaan hiljaisuuteen jos sitä ärsyttää alakerran melskaukset kuten imurointi tms. :) mä tosin en näe tilannetta että nöpö antaisi lapsen koskea itseään ollenkaan, mutta kissa onneksi osaa väistää itse eikä mene sitten lähellekään jos sitä itseään ei kosketus innosta.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

lukija
11/43 | 

Eikä kuin söpöt noi housut on:) Tää on nyt vähän ristiriitasta nää vauvapostaukset ei oo ihan niitä mitä eniten toivoisin mutta joku näissä on kumminkin miks nää aina luen:D(olen siis 18v tyttö ja sun blogis oli se joka mut tähän blogitouhuun ajo että oiskohan se syy siihen miks nää kumminkin luen?)

19/43 | 

Voihan Nöpö :) Onko se edelleen kierrellyt kauempaa katsellen, kuten teidän vieraana ollutta vauvaa, vai uskaltautunut lähemmäs?

Meri
20/43 | 

Ihkut pöksyt ^^ Voin vaan kuvitella kuinka söpön pienet ne on :)

Teijän talo on I HA NA! Meilläki on rintsikka, mutta se IHAN HIUKAN vaatii vielä laittoo :D (joku torspo eli edellinen asukas on laittanu puun väristä paneelia joka nurkalle ja laminaattia (ja muovimattoa vielä aiemmat asukkaat) niin niitä repiessä menee hetki ennen ku ollaan mua miellyttävässä tilanteessa :)

Minna
21/43 | 

Ihan mielettömän ihanat pikku pökät! Muistan, kum tammikuussa meidän silloin tuore perheenjäsen todellakin hukkui kaikkiin pienimpiinkin vaatteisiin. Lähetäpä siinä mies vaatekaupoille ja yritä selittää, mitä pitäisi ostaa, kun ei itselläkään oikein aavistustakaan. :-D jos joskus saan toisen lapsen, sitä ehkä osaa paremmin varautua.

Ihana katti! Ja todella kaunis sinä :-)

Maarit
22/43 | 

Ihania kukkia:) Liikuttavia nämä arkipäivitykset:) Olet ihmenainen, kun jaksat päivittää blogia vaikka teille on juuri syntynyt vauva! Mukavaa seurata lukijana, mutta täältä tulee täysi ymmärrys ja sympatia, jos et aina jaksa päivittää juttuja. Tärkeintä on pitää huolta vauvasta ja tuore äiti tarvitsee lepoa aina silloin, kun se on mahdollista.

pulla
23/43 | 

Mahtavaa kun jaksat heti päivittää vaikka vauva-arki vie varmasti veronsa! Ja laittaa itsestäsi kuvia. Olet ihana!

Saikku
24/43 | 

Minäkin suosittelen, hyvä kirja. :) Itse luin sen kylläkin englanniksi: Bringing up bébé. Ei sieltä nyt sentään vastaukset kaikkeen löydy... jokaisen on keksittävä mikä oman vauvan kanssa ja omalla kohdalla toimii missäkin tilanteessa. ;) Mutta antaa kirja ihan ajattelemisen aihetta ja on hauskakin.

Nuutsa
26/43 | 

I feel you! Meidän nyt 1v 4kk oli ekat kaksi viikkoa sitä mieltä, et yöllä seurustellaan ja päivällä nukutaan. Muista vaan aina, että yöllä ei kannata ruveta vaaville enemmälti jutustelemaan. Jos vaihdat vaippaa yöllä, ni hoida homma ilman jutustelua mahd nopeasti ja neiti takas unille.
Tämän huomaa itsekin, jos yöllä herää, ni nopeasti vaan hommat hoitoon ja takas unille :)

Iiduska
29/43 | 

Upeeta, että teille tulee mansikkaa noin mielettömästi! Täällä on sadosta puhuminen lähinnä vitsi kuivan ja kylmän kesäkuun takia. Sentään viinimarjaa ja raparperia ja vattua tulee :)

Iiduliinu
30/43 | 

Meillä kotona isä on virittänyt verkosta aidan mansikkamaan ympärille. Verkkoa on ehkä 150cm korkeassa kehikossa, mutta kehikossa on katto auki. Tällä menetelmällä yksikään räkättirastas ei ole juuttunut verkkoon eikä mennyt syömään marjoja, vaikka vain reunat on verkoitettu. Olemme miettineet asiaa ja uskomme, että räkätit eivät uskalla laskeutua "suljettuun tilaan" vaikka siellä olisikin marjoja tarjolla. Rumahan se viritelmä on, mutta mansikat jäävät meidän syötäväksi :) Onnea vielä hurjan paljon Pätsiniemen uudelle tulokkaalle!

Suvi
31/43 | 

Kuinka kasvattaa bebe-kirja pelasti elämäni esikoisen kohdalla. Suosittelen aivan erittäin lämpimästi! Myöhemmin oon hakenut opuksesta uskonvahvistusta säännöllisesti ;)

Piitu
32/43 | 

Voi mikä ilme Nöpöllä!:D minkä rotuinen nöpö muuten on ? Joskus olen tainnut sen täältä lukea mutta liian laiska etsimään. Nimittäin itsellä on maine coon ja ilmeet aika samaa luokkaa:)

34/43 | 

Kun minun pikkuveli syntyi, niin meidän silloinen kissa muutti naapuriin, kun ei jaksanut kuunnella vauvan itkua. Se kissa oli kyllä tosi arka jo alunperinkin ja onneksi naapuri antoi mielellään sille uuden ja rauhallisemman kodin :) Seuraava kissa ja seuraava vauva eli minun pikkusisko tulivatkin sitte hyvin toimeen, vaikka aluksi kissi vähän ihmetteli, kun vauva oli lattialla, mutta tottui uuteen ihmiseen sitten nopeasti. Tämä kissa jopa oppi ymmärtämään, että tää on nyt vähän pienempi ihminen ja antoi pikkusiskon kanniskella itteään räsynukkena raapimatta - vaikka ilme olikin sellanen "anna mun kaikki kestää" :D

Johanna P.
36/43 | 

Onnellisia päiviä sinulle vauvasi kanssa ja hauskoja noi Nöpöstä otetut kuvat.
T.Johanna

37/43 | 

Oon aina aatellut että meidän kissa näyttää muumien piisamirotalta, mutta kyllä Nöpö voittaa sen kisan =D

Emma
38/43 | 

Tuo kissa on kerta kaikkiaan ilmeikkäin eläin mitä olen ikinä missään nähnyt! Huikea Nöpö :D Ihanaa vauva-arkea, toivottavasti saadaan lukea paaaljon vauvajuttuja tulevaisuudessa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla