Olen ollut täysin pähkinöinä jokaisen suunnittelija + Coca-Cola light yhteistyön lopputuloksesta, eikä tee poikkeusta sääntöön Marc Jacobsinkaan söpöpullot. Jacobs on muutenkin yksi ikisuosikeistani, me jaetaan rakkaus pilkkuihin ja leikkisään naisellisuuteen.

Yhteistyön mainoskuvat ovat täydellistä silmäkarkkia.


Olen sanaton. Haluan heti raitasukkikset jalkaan ja pallomekon ylle! En tiedä mikä näissä cociksen yhteistyöpulloissa on, mutta pääni alkaa kuhista inspiraatioita välittömästi nähdessäni ne.

Ps. pullot on suunniteltu kolmen eri vuosikymmenen fiiliksiä mukaillen, arvaatko mikä on 80-lukua, mikä 90-lukua ja mikä 2000-lukua?

Kommentit (17)

JohannaH

Sama täällä. Nerokkaan hyvin suunniteltu myynninedistämiskikka, kun saadaan "kaikki" ihkuilemaan ja keräilemään noita pulloja. Cokis pelkkänä cokiksena olisi varmaan paljon hankalampi myydä kohderyhmälle, joka koostuu (nuorista) naisista?

Minni.
3/17 | 

Ärsyttää, että nämä tulevat myyntiin vain Stockmannille (?). Omalla paikkakunnalla kun ei kyseistä lafkaa ole. :(

mymmeli
4/17 | 

Tää taitaa olla mahtavin yhteistyö cokis pullo mitä on ollut eikä vaan sen takia että Jacobs on ylisupersuosikki suunnittelijani kans <3<3<3 ihastuttavaa ja hulvatonta! Ja pojot vielä siitä että on ainoa mies universumissa joka näyttää hyvältä hameessa :D

CheatingGravity
6/17 | 

En kestä, ensimmäisessä kuvassa Mr. Jacobs näyttää hieman töppöjalkaiselta ja mitähän ihmettä vasemman jalan kengälle on tapahtunut... En osaa nauttia kuvista kun tämä häiritsee niin paljon :D Viimeisessä kuvassakin toinen jalka näyttää jotenkin pienemmältä, how do I perspective?

Mut siis muutenhan nää on ihania :D

Katri
9/17 | 

Siis mä en kyllä yhtään tajua, että mitä siistiä näissä pulloissa on? Siis ne on cokispulloja. En ymmärrä että miksi Marc Jacobs suunnittelee näitä pulloja enkä varsinkaan ymmärrä, että miksi ihmiset hamstraa niitä? Äh, mulla taitaa puuttua joku palanen aivoista kun kaikki muut tuntuu olevan niin innoissaan näistä :D

Tykkään kyllä Jacobsista ihan yli kaiken, ja mainoskuvatkin on tosi kivoja (paitsi tuo ekan kuvan friikkijalka) :D

pellonpekko
10/17 | 

AAAAAAA HYPERVENTILAATIO!!!!!
Yksinkertaisesti vain RAKASTAN noita pulloja!!!!
Nyt odottamaan kuola valuean sattuisiko niitä ilmestymään Sokokselle tai Stockmanniin...

jen
11/17 | 

Joo noi jalat on hirveät, mutta vielä hirveämpää on uusin Marc Jacobs uutinen liittyen muka-feikki-mutta-oikeasti-aitoihin-(supikoiran)-turkiksiin. Boikotoin.

Kati
12/17 | 

Siis eikö se tossa elassa kuvassa ikään kuin kiipeä pulloa pitkin. Toinen jalka tulee pullon takaa ja on jotenkin apinaotteella olevinaan siinä paikallaan. Et ei ne jalat oudoilta näytä siinä. Vikassa tosin joo

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012