Kiitos kaikille Ahvenanmaan matkavinkkejä antaneille, niistä oli paljon iloa :) Laitan vinkit jakoon ihan pian, heti kun saan matkakuvat perattua jonkinlaiseen järjestykseen. 

Sitä ennen yksi kesäpirkkoasu helteiseltä heinäkuulta. Nyt on niin kuuma, että jopa minä kiskon shortsit jalkaan. Normaalisti käyttäisin shortseja vain paksujen mustien sukkisten ja/tai pitkän liehun kanssa. Kolmeakymppiä hipova helle on poikkeus sääntöön, ja toppi ja shortsit riittävät ihan sellaisenaan. 

Toppi: Nelliina & Suuri Käsityö -lehti 6-7/2018 / Laukku: Lindex / Kengät: Minna Parikka / Shortsit: H&M / Pleksit: matkamuisto

Punavalkoraidoista tulee mieleen vanhat rantakuvat vuosikymmenten takaa, ja jos pariksi sutii vielä kirkkaanpunaista huulipunaa, on vintage-tyylinen kesälook valmis. 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010