Josko näistä räpsyistä saisi vähän paremman kuvan tuosta mariannehameestani. Voin kertoa että ei muuten tarvitse kävellä korkkareilla ihan vähään aikaan, onneksi on talvi ettei harmita liikaa. Nilkkani on rautakankijäykkä.Punaisen ja mintunvihreän yhdistelmä on yksi suosikkejani, se on ihanan raikas. Olen ollut innoissani kun tänä keväänä mintunvihreää (joka normaalisti on kiven alla) on näkynyt vähän joka puolella, ehkä vihdoin olisi sauma löytää mintunvihreä käsilaukku punaisten mekkojen kaveriksi. Olen kranttu sävyn suhteen, mutta toivoa saattaa silti olla :)

Kommentit (8)

3/8 | 

Tuo väriyhdistelmä toimii kyllä todella hyvin! :) Minä haaveilen edelleen siitä mintunvihreästä paidasta suurilla valkoisilla palloilla...

tiia
4/8 | 

Stockmannilta löytyy mintun vihreä laukku, joka ois ihan täydellinen sulle! Tosin se saattaa olla liian hailakan värinen... Mutta se malli on mitä upein! Kannattaa käydä katsomassa sitä :)

mymmeli
6/8 | 

Onneks minttu on huhujen mukaan tän kesän trendiväri, joten varmasti löytyy kaupanhyllyiltä enemmän! Toi mekko on niin söpö, odotan edelleenkin sun omaa mallistoas (+5000 muuta ihmistä) :D

Ronja
8/8 | 

Myös mun piti tulla vinkkaan sulle Stockan minttuisestä käsilaukusta :) hauskaa huomata että muutkin on sen juuri sulle sieltä bongannut!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011