Takkiongelma. Se on arkipäivää tällaiselle puhvi- ja lepakkohihojen suosijalle. Koittakaa huviksenne saada lepakkohihainen neulepaita tungettua perustakin alle... ei muuten onnistu. Lepakkohihainen mekko ja tavallinen takki on suoranainen vitsi, sillä takin kainalot nostavat polvipituisenkin helman vesirajamittaan! Näissä tilanteissa kimonotyylinen takki pelastaa päivän. Täydellinen takkimalli kerrassaan.

Marimekon Autuas Taivaankukat -kääntötakki oli rakkautta ensisilmäyksellä, johon päätin sijoittaa kesän kirppistienestit. Kevyesti topatussa kimonossa on toisella puolella ikoninen Unikko-kuosi ja toisella puolella Taivaankukat-kuosi. Alle mahtuu mikä tahansa vaateviritelmä, sillä takissa on tilaa vaikka kahdelle. Myös hihoissa ja kainaloissa. 

Laukku on vintagea ja saappaat Palmroth Original. Baskeri A+More.

Mahtavan kirpeitä syyskelejä <3

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Ihan käsittämättömän upee!! Koko tyyli,mutta erityisesti tuo takki! Itselläni kaappi pursuaa ihania takkeja ja ne vievät hirveästi tilaakin,mutta ihan totta,Suomessa jonkunlaista päällyshuitulaa on pakko käyttää n.10 kuukautta vuodessa,joten sanon silti hienolle takille ehdottomasti kyllä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011