Kävi aivan käsittämättömän hyvä munkki nettikirppiksellä, ja onnistuin nappaamaan Marimekon Linjaviitan omassa koossani! Tämä Linjaviitta-mekko on repro, joita tehtiin rajattu erä vuonna 2017. Alkuperäinen Linjaviitta on vuodelta 1966, ja sen on suunnitellut Annika Rimala. Mustavalkoinen Galleria-kuosi taas on Vuokko Nurmesniemen käsialaa.

Minulle Linjaviitta ja Vuokon voimakas kuosi edustaa täydellistä 60-luvun designia, jossa mustavalkoisuus kohtaa kiinnostavan, mutta silti yksinkertaisen, leikkauksen. Nurmesniemen kuosit (sekä vaatteet) ovat ylipäätään lemppareitani kotimaisen designin osalta. 

Mekon malli on väljä, eikä sitä ole suuremmin muotoonleikattu. Lyhyemmällä käyttäjällä mekko saattaisi olla maahan asti, mutta minulle häntä osuu melkein nilkkoihin.

Vintage-harrastajana olisin tietysti toivonut löytäväni 60-luvun Linjaviitan, mutta tämä reprokin on 101-prosenttisen mieleinen <3 

Kommentit (3)

Siiri-i
1/3 | 

Onpa muuten poikkeuksellisen kaunis mekko! Itse olen mustien farkkujen kannattaja lähes joka tilanteessa, mutta näin kesällä mekot alkaa kummasti houkuttaa. Tuollaista mekkoa voisin ilomielin käyttää itsekin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010
Lokakuu