Kesä jatkuu vielä, mutta en voinut vastustaa kiusausta kurkkia PR-toimistojen tiedotteita tulevan syksyn ja talven mallistoista. Heti kun ulkona on pienikin viittaus vuodenajan vaihtumiseen, mieli vaeltaa jo eteenpäin. Oikeastaan tällä hetkellä sähköposti laulaa jo ensi kevään mallistoista, mutta jos nyt tämä ajankohtaisempi syksy ensin. 

Marimekon Fall/Winter 2019 -mallisto on saanut inspiraationsa sekä Suomesta että Japanista. Voimakkaat kuosit ja yksinkertaiset leikkaukset toimivat upeasti, ja ihan erityisen kivalta näyttää perinteinen Unikko-kuosi kimonotakissa. Huomiota kannattaa kiinnittää myös mallien kenkiin sekä käsilaukkuihin, sillä nekin ovat Marimekkoa. 

Tolppakorkoisissa saapikkaissa on hieman go-go bootsien henkeä, joka tällaiselle retrofiilistelijälle kolahtaa aina. 

Heinäkuun viimeisenä päivänä pieni kurkistus syksyyn oli ihan paikallaan ;) Tähän nimittäin päättyi kesälomani, ja palaan huomenna töihin joten bye bye kesä 2019 minun osaltani. Toivokaamme silti lämpimien jatkumista!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010