Kävin tänään optikollani Jussilla Tampereen Citykatseessa näöntarkastuksessa, sillä nämä päänsärkyni eivät ota hellittääkseen. Tuntuu että jysäri on läsnä joka päivä ja siristely ei ainakaan auta asiaa. Edellinen tarkastus on tehty 3 vuotta sitten ja alamäki on selvästi alkanut, sillä nyt diagnoosina oli lähilasien tarve. Mutta en masennu, onpahan hyvä syy ostaa uudet upeat lasit.

Kun selailin hyllyiltä erilaisia pokia läpi, huomasin sattumalta Marimekon kehykset. Se oli sellainen hetkinen, onko Marimekolla muka kehyksiä -tilanne. Kehykset on lanseerattu jo viime syksynä ja tämä on mennyt minulta ihan täysin ohi.

Harvinaisen hauska tilanne tuli eteen kun eniten diggaamani kehysmallin nimeksi paljastui Niina :D onko kohtaloa vai mitä? Niinat tilattiin varastolta sovitukseen ruskeina ja ne saapuvat onneksi jo heti huomenna. Innostuin salaa myös muutamasta aika kissamaisesta mallista, mutta en ole ihan varma haluanko näyttää niin Neiti Näpsältä. Silmälaseja olisi suotavaa jaksaa katsella muutama vuosi eteenpäin ja siksi en uskalla lähteä ihan kreisilinjalle.

Marimekko-kehyksiä ihmetellessäni kävi ilmi että hyllystä löytyy myös Marimekon aurinkolasimallisto. Nämä kuvat eivät kerta kaikkiaan tee oikeutta noille laseille, ne ovat aivan mielettömiä! Sopivalla tavalla retroja, mutta ei liikaa.

 

Melkein ärsyttää julkaista kännykkäkuvaa, sillä laadukkaan oloiset aurinkolasit eivät tosiaan pääse tässä oikeuksiinsa. Joka tapauksessa todella hienoa että Marimekko on laajentanut asustevalikoimaansa. Hintatasokin oli ihan järkevä, hieman yli tai ali 200€ huiskeilla kummassakin mallistossa.

Oletteko te eläneet kanssani tynnyrissä vai oliko Marimekon pokat tuttua huttua?

Kommentit (2)

Casmira
1/2 | 

Ooh, kiitos tästä vinkistä! Ihan ohi on mennyt tämä juttu, lukulasien hankkiminen alkaa olla ajankohtaista, mutta olen sysännyt sitä koko ajan tuonnemmaksi ja sinnitellyt "tiimarilaseilla". Tämä uutinen kyllä tekee ikänäöstä melkein jopa mieluisan jutun. Ehkä nyt saan aikaiseksi lähteä optikolle. Tosi kivan näköisiä kehyksiä!

Maija
2/2 | 

Itselläni keikkuu nenällä tällä hetkellä juurikin Marimekon viime syksyn mallistossa olleet fuksianpunaiset rillit. Marimekko-tyttönä tykkään kovasti, että merkki on laajentanut asustevalikoimaa juurikin silmälasikehyksiin. Sattumaa tai mitälie, mutta omat kehykseni ovat nimeä "Riitta", onhan toinen nimeni juurikin samainen kuin kehysmallin nimi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010