Nyt on pakko myöntää, että Marimekon tiedotteen avaamista seurasi välitön ihastus. Ja samaan aikaan lievä pettymys, että näitä herkkuja pääsee hypistelemään kaupoissa vasta elokuussa 2019! PR-tiedotteita ei saisi lähettää näin aikaisin :D

Mallistossa on mukana päivitettyjä klassikkomalleja kuten Matkuri, joka on saanut raikkaan vaaleanpunaisen pinnan. Huomioni kiinnitti kuitenkin pyöreä vintage-henkinen Solima. Pyöreät laukut ovat tunnetusti heikko kohtani, ja värinä tuo vaaleanpunainen on todella upea:

Tiedotteessa ei ollut vielä hintatietoja saatavilla. 

Kommentit (4)

Halina
1/4 | 

Oo tuo vaaleanpunainen neliskanttinen laukku punaisella tuolilla! Ihana ja käytännöllisen näköinen! :D

Vierailija
3/4 | 

Tuo pyöreä punainen on ihana, aivan ihana! Ensimmäinen laukku ikinä, jonka oikeasti haluan enkä vaan tarvitse.

Katiska
4/4 | 

Johtuukohan halpistabletin näytöstä, että nuo värit vaikuttivat vähän tunkkaisilta? Täytyy odottaa, että hän pääsee livenä katselemaan, kun muotokieli on aivan ihana.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010