Meillä on ollut täällä Lontoossa ihan mahtavan aurinkoinen kevätsää, ei juuri innosta paluu Tampereen siperiaan. Kuulemma lunta tupaan ja sitä rataa siellä kotipuolessa?

Aurinkoinen Portobello Road tarjosi tänään parastaan. Söimme ulkona, istuimme terassilla ja ihan vain ihmettelimme rojutarjontaa. Minä löysin söpön taskukellon, Kirsi osti punaiset korkokengät, isällä lähti mukaan antiikkitorvi moottoripyörään ja Saku bongasi Light mallin Converseista miehille.

c10
c10
c22
c22
c7
c7
c61
c61
c31
c31
c81
c81
c41
c41
c51
c51
c111
c111
c9
c9
c11
c11

En tiedä miten perustelisin itselleni noiden turkoosien Melissojen hankinnan :D riittääkö se, että turkoosit saappaat punaisella rusetilla ovat yksinkertaisesti jumalattoman söpöt? Tai että ne sopisivat Suomen märkään kevääseen täydellisesti? Tai että ne ovat Vivienne Westwoodin suunnittelemat? Tahtoohaluaa?

Aamulla onkin sitten edessä paluumatka, buu. Taas saa sanoa hyvästit ballerinoille ja siirtyä UGGeihin. Onneksi UGGini ovat nekin mielettömän suloiset,  ehkä se vähän helpottaa tuskaani.

Kommentit (16)

iduska

Suosittelen kumppareiden hankitaa täydestä sydemestäni. Tampere hukkuu pian loskaan, olen iloinnut omistani jo tällä viikolla joka päivä. Kuivat varpaat kiittävät. Ja sitäpäitsi, sun söpöt uggit menee pilalle loskassa ;)

bam

Poikaystäväni on tällä hetkellä Lontoossa ja kävi tänään Portobello Roadilla käskystäni, väitti ettei löytäny mitään mulle tuliaisiksi. Pah. Pitää varmaan lähteä itse paikan päälle, näyttää niin ihanilta kaikki kuvat ja niiden korut ja kengät sun muut että oon vähintäänkin kateellisin ja katkerin ihminen koko Suomessa tällä hetkellä. :D Varmasti löytäsin kassikaupalla kaikkea ihanaa heti, kun tää yks ei onnistu löytämään yhtäkään tuliaiseksi kelpaavaa objektia koko kadulta. Yhyy.

Ninni

Voi ei! Sait aikaan kauhean Lontoo-kuumeen!!! Olen käynyt siellä jo kahdesti ja yhä sydämeni halajaa sinne... olen käynyt Pariisissakin mutta sekään ei saanut minussa aikaan samanlaista reaktiota kuin Lontoo!!! Aijai! Hei, millainen tuo Portobello Road on esim. Camdeniin verrattuna? (oletan että olet käynyt Camdenissa :D) Camdenista tykkäsin hurjasti mutta Portobello Road on näkemättä. (Hitsi, nyt alan tosissani suunnitella uutta Lontoon-matkaa!<3)

taru

Voi eeei, näistä sun postauksista tulee niin ikävä Lontooseen! Onneksi pääsee itse kesällä viikoksi:)

Mitä kaikkia ihania tilpehöörejä! Ja Melissat voi perustella itselleen millä tahansa (teko)syyllä ilman omantunnon tuskia. Ne vaan on niin mahdottoman herkulliset! :)

lillikka

Voitko suositella kohtuuhintaisen, hyvällä paikalla olevan hotellin Lontoosta? Kiitti!

Timanttii

Hei, Paljonko Lontoossa saa pulittaa noista Melissoista, kumppariversioista juurikin? :) Kiitos!

Pee

Jos kävelen Portobellolla niin löydänkö ton kenkäkaupan sieltä? :D Haluan siis Melissa-ballerinat ja mietin, että myydäänkö niitä siellä monessakin paikassa (osuiko silmään?) vai metskaanko ton Portobellolta? Onko vinkkejä ? Mutta siis haluuuuuuun!

einna

Mä ainakin käytin ((teko))syynä Melissojen ostamiselle Suomen märkää säätä, ja hyvin toimi. 0:> Tosin vain muhun itseeni, poikaystävä ei ollut aivan yhtä vakuuttunut vaan väitti että olisin saanut hyvät kumisaappaat kolmellakympilläkin, ja ettei ihminen edes tarvitse kuin maksimissaan kolmet eri kengät. MIEHET.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012