Meillä on ollut täällä Lontoossa ihan mahtavan aurinkoinen kevätsää, ei juuri innosta paluu Tampereen siperiaan. Kuulemma lunta tupaan ja sitä rataa siellä kotipuolessa?

Aurinkoinen Portobello Road tarjosi tänään parastaan. Söimme ulkona, istuimme terassilla ja ihan vain ihmettelimme rojutarjontaa. Minä löysin söpön taskukellon, Kirsi osti punaiset korkokengät, isällä lähti mukaan antiikkitorvi moottoripyörään ja Saku bongasi Light mallin Converseista miehille.


c10

c10


c22

c22


c7

c7


c61

c61


c31

c31


c81

c81


c41

c41


c51

c51


c111

c111


c9

c9


c11

c11

En tiedä miten perustelisin itselleni noiden turkoosien Melissojen hankinnan :D riittääkö se, että turkoosit saappaat punaisella rusetilla ovat yksinkertaisesti jumalattoman söpöt? Tai että ne sopisivat Suomen märkään kevääseen täydellisesti? Tai että ne ovat Vivienne Westwoodin suunnittelemat? Tahtoohaluaa?

Aamulla onkin sitten edessä paluumatka, buu. Taas saa sanoa hyvästit ballerinoille ja siirtyä UGGeihin. Onneksi UGGini ovat nekin mielettömän suloiset,  ehkä se vähän helpottaa tuskaani.

Kommentit (16)

iduska
1/16 | 

Suosittelen kumppareiden hankitaa täydestä sydemestäni. Tampere hukkuu pian loskaan, olen iloinnut omistani jo tällä viikolla joka päivä. Kuivat varpaat kiittävät. Ja sitäpäitsi, sun söpöt uggit menee pilalle loskassa ;)

bam
5/16 | 

Poikaystäväni on tällä hetkellä Lontoossa ja kävi tänään Portobello Roadilla käskystäni, väitti ettei löytäny mitään mulle tuliaisiksi. Pah. Pitää varmaan lähteä itse paikan päälle, näyttää niin ihanilta kaikki kuvat ja niiden korut ja kengät sun muut että oon vähintäänkin kateellisin ja katkerin ihminen koko Suomessa tällä hetkellä. :D Varmasti löytäsin kassikaupalla kaikkea ihanaa heti, kun tää yks ei onnistu löytämään yhtäkään tuliaiseksi kelpaavaa objektia koko kadulta. Yhyy.

Ninni
6/16 | 

Voi ei! Sait aikaan kauhean Lontoo-kuumeen!!! Olen käynyt siellä jo kahdesti ja yhä sydämeni halajaa sinne... olen käynyt Pariisissakin mutta sekään ei saanut minussa aikaan samanlaista reaktiota kuin Lontoo!!! Aijai! Hei, millainen tuo Portobello Road on esim. Camdeniin verrattuna? (oletan että olet käynyt Camdenissa :D) Camdenista tykkäsin hurjasti mutta Portobello Road on näkemättä. (Hitsi, nyt alan tosissani suunnitella uutta Lontoon-matkaa!<3)

taru
8/16 | 

Voi eeei, näistä sun postauksista tulee niin ikävä Lontooseen! Onneksi pääsee itse kesällä viikoksi:)

9/16 | 

Mitä kaikkia ihania tilpehöörejä! Ja Melissat voi perustella itselleen millä tahansa (teko)syyllä ilman omantunnon tuskia. Ne vaan on niin mahdottoman herkulliset! :)

lillikka
10/16 | 

Voitko suositella kohtuuhintaisen, hyvällä paikalla olevan hotellin Lontoosta? Kiitti!

Timanttii
11/16 | 

Hei, Paljonko Lontoossa saa pulittaa noista Melissoista, kumppariversioista juurikin? :) Kiitos!

Pee
13/16 | 

Jos kävelen Portobellolla niin löydänkö ton kenkäkaupan sieltä? :D Haluan siis Melissa-ballerinat ja mietin, että myydäänkö niitä siellä monessakin paikassa (osuiko silmään?) vai metskaanko ton Portobellolta? Onko vinkkejä ? Mutta siis haluuuuuuun!

14/16 | 

Kyllä tää suomikin tässä pikkuhiljaa alkaa lämpeneen ! Loskaaa <3

(mutta joo lontooseen tahon määkin!)

einna
16/16 | 

Mä ainakin käytin ((teko))syynä Melissojen ostamiselle Suomen märkää säätä, ja hyvin toimi. 0:> Tosin vain muhun itseeni, poikaystävä ei ollut aivan yhtä vakuuttunut vaan väitti että olisin saanut hyvät kumisaappaat kolmellakympilläkin, ja ettei ihminen edes tarvitse kuin maksimissaan kolmet eri kengät. MIEHET.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012