Etenkään syksyisin ei voi missään tapauksessa jättää väliin kalamarkkinoita. Vaikka silmäni vuotavat savustuspaikkojen ympärillä kuin kosket, ei haittaa. Aurinkolasit päähän ja sekaan vaan fiilistelemään herkkuruokia, markkinatunnelmaa ja aurinkoisia syyspäiviä. Lauantai oli kerrassaan mahtava päivä Kalamarkkinoilla pistäytymiseen, ulkona pärjäsi pelkällä vanhalla paksulla villatakilla.


a6

a6


a2

a2


a3

a3


a4

a4


a8

a8


a5

a5


a7

a7

Tamperelaisille vinkiksi, että Hämeenpuistossa kirjaston lieppeillä aukeaa huomenna Ranskalaisen ruokatorin jatke  Eurooppalainen ruokatori ja se on auki joka päivä 12-19:00 (pe-la klo 21:00) aina 12.10.2011 asti. Tarjolla on ranskalaisten kauppiaiden lisäksi herkkuja Italiasta, ja kotoisasti mukana myös paikallisyrittäjiä ja lähiruokaa. Ei varsinaisesti haittaa, että käytännössä meidän takapihalla on  herkkukauppa viikon ajan :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (15)

1/15 | 

Voiii, Saku näyttää aivan koiranpennulta!

Toivottavasti tamperelaiset oppivat jotain ranskalaisesta ruokatorista ja väkivaltaa käytetään tällä kertaa vähemmän, vaikka jono kasvaisi pitkäksi. :D No, vissiin oli hyviä patonkeja.

roosa
2/15 | 

Pakko kysyä että näinkö sut tänään siinä Anttilan edessä? :D Tai oikeastaan, poikaystäväni sut bongas jos se olit sinä, ite ehin nähä vaan takaapäin että pitkä hoikka nainen myssy päässä ja pilkullisen (tms.) sateenvarjon kanssa meni ohi. Poikaystävä sano yhtäkkiä "kato kuka siinä meni" mietin hetken että miten niin kuka, eihän me edes tunneta täältä ketään ku vähän aikaa sitte vasta muutettu. Mutta jos se olit sinä niin oon aika ylpee miehestäni, on se ainaki jotain kuunnellu ja kattonu ku oon selittäny Nelliinan mekoista ja esitelly blogia!

3/15 | 

Sakulla on erittäin makee paita! Eikä sunkaan asussa mitään valittamista ole, aivan ihana ja kauniin syksyinen. :) Toi neule näyttää superpehmoiselta ja mukavalta.

tyty 30v
4/15 | 

Täytyy sanoa että oon niin kateellinen (sillain hyvällä tapaa) noista sun ja sakun yhteisistä tekemisistä. Ihania juttuja puuhatte. Kaikkea hyvää ja ihanaa syksyä.

5/15 | 

Nyyyyh! tulipa ikävä tampereelle! Toi kuva missä on noi loimu lohet, kävin AINA ostaan siltä mieheltä kalamarkkinoilta loimulohta, se on niiiiiin hyvää =)

Katriina
8/15 | 

"Tarjolla on ranskalaisten kauppiaiden lisäksi herkkuja.. " Mulle yks ranskalainen herrasmies s'il vous plait!

11/15 | 

Voih, tuollaiset markkinat ovat niin ihania. Harmi, ettei täällä Örebrossa oikein ole samantyyppisiä markkinoita kun Suomessa. Tosi harmi :(

Rosie
12/15 | 

Minä olin kalastelemassa sunnuntaina! Mmmm, neulamuikkuja, vai mitä olivatkaan<3

Ostitko metrilakuja? Metrilakut + kalat toimii minun kohdallani! Ei toki samaan aikaan :)

Blogisi on ihana. Yritän aina bongailla sua, kun käyn Tampereella, vaikka tulisikin stalkkaaja-olo :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla