On päiviä kun haluan pukeutua modernisti, toisinaan taas voisin aikamatkustaa melkein suoraan 20-luvulle eikä kukaan huomaisi katukuvassa mitään ihmeellistä. Korkeintaan vähän turhan rempsallaan olevat hiukset. Näin käy, kun ilma on kostea ja hiuksilleni ominaiset hattivattikarvat nousevat ylös. Onneksi on hattu, se pelastaa paljon.

Jossain vanhassa blogikuvauksessani taisi olla pätkä "pukeutuminen on koko elämän kestävä hauska leikki" ja on oikeastaan aika ilahduttavaa ollut huomata että olen edelleen sitä mieltä. Aina kun jaksan ja huvittaa. Varaan myös oikeuden olla jaksamatta. Naisella on oikeus muuttaa mieltään ja käyttää halutessaan verkkareita tai korkkareita, tai mikä ikinä sillä hetkellä liikuttaa.

Eräänä päivänä aiemmin tällä viikolla minua liikutti vintagetyylinen hattu, Marks&Spencerin vihreä maailman kaunein villakangastakki, pilkullinen asustehuivi ja Vagabondin saappaat. Tuo Maxine-laukku ei tosiaan ollut paras mahdollinen laukku tähän asuun, mutta oli pakko kuljettaa läppäriä mukana ja tuohon veskaan mahtuu mitä vaan.

Sieltä se hiekka alkaa paljastua, kohta ollaan jo siellä tennarikeleissä :)

Kommentit (6)

Sariska
1/6 | 

Nyt ei liity kyl mitenkään aiheeseen, mut törmäsin just uuden musiikin kilpailussa mukana olevaan pietarin spektaakkelin biisiin liian kuuma, ja ajattelin että se video on ihan sun näköinen :D

AaHoo
2/6 | 

Toi takki on vaan niin hieno! Muistatko sen mallia? Koitin etsiä sitä samantien M&S nettikaupasta, kun reissutuomisesta ekan kerran raportoit. Ja juuri tuo on se malli, joka itsellenikin parhaiten käy!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010