Nyt kun Versace for H&M -malliston suurimmat kuhinat alkavat olla ohi, H&M ilmoitti seuraavan yhteistyömallistonsa. Saanko esitellä, Marni at H&M:

marn-logo2Marnin H&M:lle suunnittelemassa mallistossa näkyy brändille ominainen vapaus ja kokeellisuus. Vaatteissa on voimakkaan värisiä printtikuoseja, jotka puetaan kerroksittain muodostaen sekä sointuvia että riiteleviä kokonaisuuksia. Naisille on kirkkaita värejä ja rohkeita printtejä, ovatpa ne sitten afrikkalaistyylisiä tai yksinkertaisempia graafisia väripintoja. Siluetit ovat Marnille ominaisia – vekkihameita, mekkoja, vajaamittaisia housuja ja jakardineuleita, ja materiaalivalikoima ulottuu aina silkistä raikkaaseen puuvillapopliiniin. Täydellisen lookin viimeistelemiseksi mallisto sisältää myös koruja, kenkiä, laukkuja ja huiveja.

Mallisto tulee myyntiin 8. maaliskuuta 2012.

marni1

Printti- ja värifanille malliston kuvaus ei kuulosta ollenkaan hassummalta, vaikka Marni itsessään ei aiheuta minussa samanlaisia intohimoja kuin vaikkapa Sonia Rykiel aikoinaan. Mitäs mieltä te olette?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

Anna Gramm
1/10 | 

Marni ei merkkinä sanonut minulle yhtään mitään, joten otin avuksi Googlen kuvahaun. Tässä aikani katseltuani olen edelleen yhtä hämmentynyt: miten nämä muka eroavat Henkkamaukan normaalista vaate- ja kuosivalikoimasta? Yleensä puljun yhteistyömallistot ovat kiinnostavia koska ne eivät ole ihan sitä perus-henkkamaukkaa mutta tämä yhteistyö jättää todella kylmäksi sillä eihän tuossa ole mitään uutta.

s
2/10 | 

Tympii jo vähän nää H&M:n yhteistyöprojektit, eikä tää nyt ainakaan säväytä yhtään.

Liisa
3/10 | 

Versace-mallisto ei säväyttänyt, mutta tykkään Marnista ja tuo malliston kuvaus kuulostaa täydelliseltä.

Saara

Tom Ford olis ollut ihan mahtava!

Oliskohan siinä mallistossa voinut olla pahvinen oma Tom Ford. Mieluusti olisin ottanut senkin.

rovanas.blogspot.com

Kimmy
5/10 | 

Mullekkaan ei Marni sanonut yhtikäs mitään ja täytyi googlettaa, eipäs vaatteet sano mitään, vaan jätävät täysin kylmiksi ainakin mut.. Täällä päin olen tosin haaveillut, josko H&M saisi tehtyä tällaisen yhteisproggiksen vaikka Vivienne Westwoodin kanssa, se ois jotain täydellistä! :)

Saara
6/10 | 

Marnihan on kyllä eräänlainen klassikko, mutta herättää meikässä samat fiilikset kuin Marimekko. Kiva siis vaikka pöytäliinassa, mut ei päällä .. x)

Ennen kun näkee koko malliston, ei voi sanoa yhtään mitään. Kyllä sieltä varmaan joku helmi löytyy...

rovanas.blogspot.com

Malou
9/10 | 

Marni! Ihana uutinen. Versace on mielestäni hieman väsähtänyt merkkinä, toistaa itseään. Sori kaikki fanit, ihanahan se on mutta jotenkin niin tunnettu ja kopioitu että H&M mallistokin alkoi heti alkuunsa tuntua piraatilta. Olen kaivannut H&M mallistoon joitakin UUSIA suunnittelijoita, sellaisia joilla on suuresti potentiaalia mutta ei vielä samaa imagoa kuin noilla edellisillä yhteistyökumppaneilla. Haasteena tosin tässä on, että uudet haluavat varmasti ensin hankkia sen nimen ihan itse eikä ruotsalaisen ketjun kyljessä:-) Mutta Marni on kiva, sopii H&M tyyliin ja brändiin mukavasti. Erityisesti laukkuja ja kenkiä minäkin jään nyt sitten odottelemaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012