Nyt H&M on laittanut jakoon tulevan Marni-yhteistyön kampanjakuvat. Täytyy sanoa että olen positiivisesti yllättynyt mallistosta, mielikuvani Marnista oli paljon sovinnaisempi. Marni at H&M -mallistossa on hurjasteltu printeillä  oikein kunnolla, mutta melko hillitty värimaailma rauhoittaa kuitenkin yleisilmettä tehokkaasti.

marni2-horz

marni4-horz

marni6-horz

marni7-horz

marni1

Hinnat näyttivät olevan kohtuullisia (suurin osa alle 100e) ja materiaaleissa vilisi ainakin silkkiä, mutta sen tarkemmin en tietoja vielä löytänyt.

Mitä mieltä siellä ollaan tästä yhteistyöstä?

Kommentit (9)

villatyttö
1/9 | 

Kelpaisi varmasti kaikki, sen verran ihania. Mutta kaikki tällaiset loppuu aina kokoon 42. Harmi. Ja harmi ettei leveille hartioille voi tehdä mitään.

Vähän samaa katselin itsekin, että voisko luisevampaa olla. Tai voihan sitä varmaan, mutta jotenkin ikävännäköistä kun pitää edelleen esilletuoda anorektisten mallien päällä vaatteita.

Etenkin tuo shortsi-alma-mikälie-kuva tuo mieleen ihan jonkun keskitysleirimeiningin, ei vaatteiden, vaan mallin vartalon puolesta. Ja viakken yleensä tällaisia asioita arvostele tai muuta, niin kyllä mallin kasvot näyttävät aika kuolleilta myöskin. Ehkä tässä on sitten hakemalla haettu jotain taiteellista kontrastia, vaikkapa hiiskatistako minä tiedän...

Lim
7/9 | 

Jo vain kiinnostaa! Ensimmäinen yhteistyö josta voisin ottaa vaikka kuin paljon vaatteita.

bore
8/9 | 

yllätyin, kuinka moni näissä kommentteissa on tykänny mallistosta. kun mun mielestä ihan järkyttävän rumia, kamalaa kuosia ja kummallisia leikkauksia. eijei. mut makunsa kullakin :P

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013